Vacature Docent Rekenen in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Rekenen 
Datum online
2022-06-22 22-6-2022
Sluitingsdatum
3-7-2022
Met ingang van
z.s.m.
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0000
Omschrijving
Voor de sector AV, Podium & Redactie, Team Experience Creation, zijn wij op zoek naar een:
Docent Rekenen (1,0 fte)
 
De functie:
Als docent Rekenen verzorg je onderwijs binnen alle opleidingen van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het rekenonderwijs van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Dit is geheel ingericht conform de eisen ten aanzien van de examinering binnen het vak Rekenen. Als docent draag je zorg voor het onderwijs en de begeleiding van studenten. Verder draag je bij aan de activiteiten van de afdelingen en de opleiding. Tevens lever je binnen het eigen vakgebied een bijdrage aan de voorbereiding, ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het onderwijsprogramma en de overeengekomen taken daarbinnen

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Gewenst profiel:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met een afgeronde lerarenopleiding Wiskunde/Rekenen. Naast kennisoverdracht ben je in staat een bijdrage te leveren aan de vorming van jongeren, tot zelfstandige, plezierige en initiatiefrijke jonge mensen in een competentiegerichte leeromgeving. Als persoon ben je verder flexibel, praktisch, creatief, vasthoudend, extravert en gericht op samenwerking en resultaat. Je denkt vanuit het doel en de doelgroep en bent in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO MBO schaal LB of LC
Arbeidsvoorwaarden
Wat we bieden:
Wij bieden een stimulerende werkomgeving in een prettige en informele werksfeer waarin, naast de resultaten, de student en de medewerker centraal staan. Je kunt je op een breed terrein verder ontplooien. Verder bieden we een uitstekende verlofregeling, een dertiende maand, laptopregeling, scholingsmogelijkheden en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden. De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 4.429,00 per maand exclusief vakantiegeld (schaal LB CAO MBO) en maximaal €5.018,00 per maand exclusief vakantiegeld (schaal LC CAO MBO) bij een volledige betrekking.
 

Over Grafisch Lyceum Rotterdam

Adres
Heer Bokelweg 255 , 3000BR Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ria van Zoest
Omschrijving
Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen voor de wereld van media, entertainment en technologie; de creatieve industrie. De organisatie telt 450 medewerkers en wekelijks volgen circa 4.500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maakt een vmbo-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten. Zowel aan medewerkers als studenten worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen. Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer L. Klok, teamleider Experience Creation, telefoon (088) 200 15 00.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 11 juli of dinsdag 12 juli a.s. Je sollicitatie kun je tot en met zondag 3 juli a.s. via het online sollicitatieformulier van het Grafisch Lyceum Rotterdam/Meesterbaan insturen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.