Vacature Docent natuurkunde 1e graads in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent natuurkunde 1e graads 
Datum online
2022-06-22 22-6-2022
Sluitingsdatum
6-7-2022
Met ingang van
01-08-2022
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Aantal uren
7
Omschrijving
Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste collega docent 1e graads Natuurkunde voor 0,4 fte.
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken op een van de leukste scholen in Amsterdam? Dan zoeken wij jou!

Eisen

Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO Voortgezet Onderwijs
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO VO

Over Spinoza20first

Naam school
Adres
Martin Luther Kingpark 1 , 1079RL Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. J.Persad
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Het Spinoza20first is een brede scholengemeenschap en een openbare Daltonschool. We bieden verschillende soorten onderwijs aan: atheneum, havo en mavo. Met ingang van het schooljaar 2021-2022 zullen we verder groeien naar een school met zes jaarlagen en ongeveer 800 leerlingen en 60 medewerkers. Binnen ons onderwijs dragen wij zorg voor de opvoeding van jongvolwassenen zonder vrees met belangrijke kennis en vaardigheden voor de toekomst. Leerlingen worden aangemoedigd de wereld met een nieuwsgierige, kritische maar open blik tegemoet te treden zodat directe oordelen en meningen worden uitgesteld. Het Spinoza20first werkt aan de kernwaarden van het Daltononderwijs: vrijheid in gebondenheid, zelfstandigheid, samenwerken, doelmatigheid en reflectie. De kernwaarden vereisen echter wel dat iedereen op school, zowel leerling als expert, verantwoording, verantwoordelijkheid en vertrouwen durft te nemen, te geven en te vragen. Om vrijheid te kunnen geven is het van belang dat je elkaar kunt vertrouwen. Wanneer iedereen zich aan deze waarden houdt ontstaat er een erg prettige, fijne en veilige school!
Ben jij een enthousiaste expert met passie voor je vak en je leerlingen? Ben je een kei in differentiëren, geef je gevarieerde lessen en is coachen je op het lijf geschreven? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Bij het Spinoza20first kom je te werken binnen een team van enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s! Nieuwe collega’s krijgen altijd een uitgebreid begeleidingsprogramma zodat je je snel thuis voelt en je kwaliteiten als docent. Bij ons op school krijg je de mogelijkheid om je talenten maximaal te ontwikkelen en je te professionaliseren. Laat je zien dat je meer in je mars hebt dan het geven van goede en gevarieerde lessen, dan kun je doorgroeien naar een LC- of LD-functie.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren kan alleen voor 6 juli a.s. via onze eigen sollicitatieportal:

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.