Vacature Leraarondersteuner / onderwijsassistent taalklassen in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraarondersteuner / onderwijsassistent taalklassen 
Datum online
2022-06-22 22-6-2022
Sluitingsdatum
22-8-2022
Met ingang van
Met ingang schooljaar 22/23
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
In overleg
Omschrijving
Stichting Protestants-Christelijk Onderwijs Hillegersberg Schiebroek (PCOHS) is het bevoegd gezag van vier basisscholen en peuteropvang aan de groene noordrand van Rotterdam. PCOHS ziet haar scholen als een omgeving waar leerlingen, ouders en personeel, met én van elkaar leren. Geen lerende leerling zonder lerende medewerker. Samenwerking tussen de scholen onderling is belangrijk, eigenheid van de scholen ook.  

Heb je hart voor nieuwkomers en wil jij graag aan de slag bij een kleinschalig en betrokken bestuur? 
Dan ben je bij Stichting PCOHS aan het juiste adres! 
 

Eisen

Functie-eisen
Onder het motto ‘De paden af, de toekomst in’ willen we samen toewerken naar een op groei gerichte denkstijl (de overtuiging dat je talenten slechts het startpunt zijn en je steeds kunt blijven groeien door hard te werken en ervaring op te doen). Onszelf uitdagen om van de gebaande paden, de brede weg, af te gaan. Want niemand is te oud om te groeien en zeker niet om te leren. 

Op de Goede Herderschool zijn we gestart met het geven van onderwijs aan nieuwkomers. Na de zomervakantie starten we met twee taalklassen. We zoeken hiervoor een leraarondersteuner of onderwijsassistent die affiniteit heeft met nieuwkomers. Wil jij of ken je iemand die deze uitdaging met ons aan wil gaan? Neem dan contact op. 
 

Over Goede Herderschool

Naam school
Adres
Kastanjeplein 6 , 3053CD Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Hanneke Oosthoek
Omschrijving
De Goede Herderschool is een Protestants-Christelijke school in de Rotterdamse wijk Schiebroek. De school is een echte Rotterdamse school met 277 leerlingen met een grote variatie aan culturele achtergronden. De school heeft naast de 13 groepen nog drie peutergroepen met in totaal 48 peuters. Een sterk punt van de school is het team. Het team werkt bijvoorbeeld intensief en met veel plezier samen aan de kwaliteitsverhoging van de school door middel van de methode leerKRACHT. 

De school valt onder het bestuur van de Stg. PCO Hillegersberg-Schiebroek (SPCOHS). Dit bestuur telt vier scholen, alle vier in de wijk Hillegersberg-Schiebroek: de Emmaschool, de Heijbergschool, de Hildegaertschool en de Goede Herderschool.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Enthousiast? 
Ben je geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie, neem dan contact op met Hanneke Oosthoek, bereikbaar tijdens werkdagen tot 19 uur op 06-46461280. Of stuur gelijk een mail met CV en motivatie ter attentie van Hanneke Oosthoek naar hrm@pcohs.nl, waarna we zo snel mogelijk contact met je opnemen.  
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.