Vacature Baliemedewerker (8 uur) in Den Haag

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Baliemedewerker (8 uur) 
Datum online
2022-06-21 21-6-2022
Sluitingsdatum
21-7-2022
Met ingang van
01-08-2022
Soort vacature
Parttime
FTE
0,2
Omschrijving
Baliemedewerker (0,2fte / 8 uur)

Zoek jij een leuke baan als baliemedewerker in het Voortgezet Onderwijs? Het Maris College locatie Bohemen is voor op de maandag met ingang van augustus 2022 op zoek naar een Baliemedewerker! Ben jij beschikbaar op de maandag en op zoek naar een nieuwe uitdaging, kom jij dan ons team versterken?

Over Maris College
Samen in beweging voor kansrijk onderwijs
Het Maris College is een school voor voortgezet onderwijs langs de kust van Den Haag met zeven locaties. De locaties zijn per niveau ingericht van VWO met technasium tot VMBO basis met LWOO. Omdat we kansrijk onderwijs willen bieden hebben we op iedere locatie een dakpanconstructie zodat leerlingen optimale kansen hebben om op- en door te stromen. Het is onze ambitie om 21e- eeuws onderwijs te verzorgen. Daarom zetten we de komende jaren stevig in op digi-skills, persoonsvorming en activerende didactiek. Duidelijke regels in combinatie met pedagogische warmte zorgen voor een plezierige sfeer in school. Dat is belangrijk want we willen dat iedereen – leerlingen én medewerkers – zich op het Maris College thuis voelt.

Vind jij het leuk om met kinderen in de leeftijd van 12 – 16 jaar te werken? Ben je een echte duizendpoot? Als baliemedewerker op de locatie Bohemen sta je de leerlingen te woord, beantwoord je de telefoon en verricht je licht administratieve werkzaamheden.

Een gemiddelde werkdag bestaat voor jou uit:
  • Het te woord staan van leerlingen aan de balie
  • Het beantwoorden van de telefoon en het aannemen van bijvoorbeeld ziekmeldingen van leerlingen
  • Het administratief verwerken van afwezigheid van leerlingen
Wij vragen:
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Dat je communicatief vaardig bent
  • Inzetbaar van 7.30 – 16.00 uur
 Wij bieden:
  • Een tijdelijke aanstelling met zicht op vast
  • Aanstelling conform cao-vo, afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Een baan voor 8 uur per week (werken op maandag)
 
Solliciteren
Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Klik op onderstaande link om te solliciteren. Wij maken gebruik van Meesterbaan.
 
 

Over Maris College

Naam school
Adres
Monseigneur Nolenslaan 16 , 2555XZ Den Haag Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Jacqueline Verboon
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, technasium
Omschrijving
Samen in beweging voor kansrijk onderwijs
Het Maris College biedt kansrijk voortgezet onderwijs op zes kleinschalige locaties langs de kust van Den Haag. Van vmbo-basis tot vwo met Technasium: we bieden onderwijs op alle niveaus aan. En met Techniek aan Zee bereiden we onze leerlingen optimaal voor op de toekomstige arbeidsmarkt.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op het Maris College ruimschoots kansen krijgt om eigen talenten te ontwikkelen. Dat geldt niet alleen voor onze leerlingen, maar ook voor jou als docent! 

‘Wij verbinden ons aan jouw toekomst’
Deze belofte aan onze leerlingen, opgenomen in het schoolplan 2021-2025, vormt ook de leidraad voor ons personeelsbeleid. Op het Maris College word je nadrukkelijk aangemoedigd je horizon te verbreden en je grenzen te verleggen. We werken met onderwijsclusters om de verbinding te versterken tussen verschillende leergebieden, leerwegen en tussen onze locaties. Door te durven kijken óver de grenzen van je eigen locatie en vakgebied, kan ook jij op het Maris College een belangrijke verbindende factor zijn. Ons beleid is erop gericht om jou hierin te stimuleren en te ondersteunen.

Wanneer je bij ons komt werken, ontvangen wij je in een team dat open staat voor nieuwe ideeën en initiatieven. We houden van een persoonlijke aanpak, daarom krijg je zolang als wenselijk is, peer-to-peer begeleiding van een collega die daarvoor speciaal is opgeleid.

Expertise en leiderschap
Het spreekt vanzelf dat de kwaliteit van jouw docentschap op het Maris College voorop staat en tegelijkertijd hechten wij bijzondere waarde aan al het extra’s dat jij met je meebrengt. Daarom word je hier in het bijzonder aangemoedigd om ook jouw andere expertises te vergroten en in te zetten ten behoeve van onze hele organisatie. Zo hebben we onze eigen ‘Toolmasters’ opgeleid: een groep docenten die voor collega’s fungeren als helpdesk bij de inzet van digitale leermiddelen het ontwikkelen van digitale onderwijstools.

Op onze school bieden we volop ruimte aan medewerkers die het voortouw durven nemen bij innovatie ontwikkelingen én die leiding willen geven aan het opzetten van onderwijsvernieuwende experimenten in een van onze vele proeftuinen.
 
Sfeer
Dat veel mensen na hun stageperiode bij ons zijn blijven ‘hangen’, is geen toeval. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op het Maris College. En dat is wat vrijwel elke nieuwe medewerker ons vertelt: ‘Ik kwam hier in een warm bad.’ Bij ons zijn de onderlinge contacten ontspannen en informeel; we kennen geen rangorde. We vieren  elkaars successen en iedereen vindt een luisterend oor. En als een gelegenheid zich voordoet, komen we bij elkaar om - georganiseerd of spontaan – iets gezelligs te ondernemen.


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.