Vacature Groepsleerkracht SO Lombardia Rotterdam in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht SO Lombardia Rotterdam 
Datum online
2022-06-21 21-6-2022
Sluitingsdatum
21-8-2022
Met ingang van
Schooljaar 2022-2023
FTE
1,0
Omschrijving

 Waar kom je te werken?
Lombardia biedt onderwijs aan ruim 100 leerlingen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar, die door psychische problemen extra ondersteuning nodig hebben bij het leren. Aan ons de taak om te zorgen dat zij met plezier naar school gaan en zich vertrouwd genoeg voelen om tot ontwikkeling te kunnen komen.
Op Lombardia is onderwijs voortdurend in ontwikkeling. Wij vragen onszelf constant af of we nog het goede doen. Wij houden onze blik op de toekomst gericht en zoeken voor onze leerlingen steeds de aansluiting met de complexe en dynamische verwachtingen van de 21e eeuw. Zo bieden wij betekenisvol onderwijs dat aansluit bij de behoeften en mogelijkheden van onze leerlingen.
Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen trots zijn op zichzelf en met plezier naar school gaan. Successen worden gevierd. Door ons vertrouwen in de leerlingen voorop te stellen, ondersteunen wij hen bij het ontdekken van hun kwaliteiten. Door kennis en vaardigheden aan te leren die hierbij aansluiten, leren wij de leerlingen gebruik te maken van hun competenties en ze vervolgens te vergroten. Dit vormt de basis om uiteindelijk een duurzame plek in de samenleving te vervullen.
 

Eisen

Functie-eisen
Jouw verantwoordelijkheden
  • Je geeft onderwijs en begeleiding aan leerlingen die vanwege psychiatrische problemen tijdelijk of structureel moeite hebben om regulier basisonderwijs te volgen;
  • Je stelt ontwikkelingsperspectieven op en creëert een pedagogisch klimaat waarin alle leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen;
  • Je levert een bijdrage aan de voorbereiding en ontwikkeling van het onderwijs en je bent verantwoordelijk voor professionalisering;
  • Je neemt deel aan scholings- en ontwikkelingsactiviteiten en werk je nauw samen met de CvB;
  • Je onderhoudt veel contacten met de ouders/verzorgers en neem je actief deel aan teamvergaderingen.
 
Meer over jou
  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding;
  • Het is een pré  als je in het bezit bent van de HBO-Masteropleiding Special Educational Needs (SEN) of je bent bereid deze te volgen;
  • Je hebt inlevingsvermogen in de psychiatrische problematiek van de kinderen en jongeren;
  • Affiniteit en/of ervaring met het werken binnen het (speciaal) onderwijs is gewenst.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Conform CAO PO

Over Lombardia

Naam school
Adres
Molièreweg 629A , 3076GE Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (basis) onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Jovana van Houten
Omschrijving
Lombardia biedt onderwijs aan ruim 100 leerlingen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar, die door psychische problemen extra ondersteuning nodig hebben bij het leren. Aan ons de taak om te zorgen dat zij met plezier naar school gaan en zich vertrouwd genoeg voelen om tot ontwikkeling te kunnen komen.

Op Lombardia is onderwijs voortdurend in ontwikkeling. Wij vragen onszelf constant af of we nog het goede doen. Wij houden onze blik op de toekomst gericht en zoeken voor onze leerlingen steeds de aansluiting met de complexe en dynamische verwachtingen van de 21e eeuw. Zo bieden wij betekenisvol onderwijs dat aansluit bij de behoeften en mogelijkheden van onze leerlingen.
Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen trots zijn op zichzelf en met plezier naar school gaan. Successen worden gevierd. Door ons vertrouwen in de leerlingen voorop te stellen, ondersteunen wij hen bij het ontdekken van hun kwaliteiten. Door kennis en vaardigheden aan te leren die hierbij aansluiten, leren wij de leerlingen gebruik te maken van hun competenties en ze vervolgens te vergroten. Dit vormt de basis om uiteindelijk een duurzame plek in de samenleving te vervullen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Wil je meer informatie over de locatie of functie, dan kun je contact opnemen met Natasja van Vlerken, via het telefoonnummer 06 – 43 36 36 88.
 
Solliciteren?
Spreekt de functie groepsleerkracht je aan en voldoe je aan de gestelde criteria? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren! Je kunt direct reageren via https://www.werkenbijyulius.nl/vacaturebeschrijving/groepsleerkracht-so-lombardia-rotterdam We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.