Vacature TOA Natuurkunde/Scheikunde in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
TOA Natuurkunde/Scheikunde 
Datum online
2022-06-17 17-6-2022
Sluitingsdatum
1-7-2022
Met ingang van
01-08-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.6-0.8 fte
Omschrijving
Het Vossius is op zoek naar een TOA natuurkunde/scheikunde.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Het Vossius gymnasium is op zoek naar een enthousiaste, leerlinggerichte en breed inzetbare TOA. Onze nieuwe TOA gaat deel uitmaken van een samenwerkend team van TOA’s en gaat ondersteunen bij de vakken natuurkunde en scheikunde. 


 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst van een jaar, met uitzicht op vaste aanstelling. De aanstellingsomvang is 0.6-0.8 fte en de inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring, schaal 5 of 6, CAO VO. Verder zijn er ook eigen regelingen, waaronder een fiscale fietsenregeling.
 

Over Vossius Gymnasium

Naam school
Adres
Messchaertstraat 1 , 1077WS Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. G. Bloemers
Niveau
gymnasium
Omschrijving
Het Vossius is een kleinschalig en gezellig Amsterdams Gymnasium. Traditioneel en tegelijk eigentijds met een open blik naar de veranderende samenleving. Wij stimuleren leerlingen om boven zichzelf uit te stijgen, zich te verwonderen en autonoom te denken. Wij zijn er voor nieuwsgierige en leergierige leerlingen met een vwo-advies. We bieden ondersteuning als dat nodig is, verdieping waar het kan en kansen om te excelleren voor wie wil. Op het Vossius mag je zijn wie je bent en maak je vrienden voor het leven.  

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Reageer dan uiterlijk vrijdag 1 juli a.s. en stuur via Meesterbaan een motivatiebrief en cv ter attentie van Gerold Bloemers, Hoofd Facilitaire Dienst. De gesprekken zullen zo snel mogelijk plaatsvinden. Algemene informatie over het Vossius Gymnasium vindt u verder op www.vossius.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.