Vacature Interim leerkracht (0,2-1,0 fte) in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Interim leerkracht (0,2-1,0 fte) 
Datum online
2022-09-20 20-9-2022
Sluitingsdatum
31-12-2023
Met ingang van
Per direct
Omschrijving

Beste leerkracht,

Bij BOOR gaan we starten met iets nieuws en we willen jou uitnodigen om hierin mee te doen! Herken jij jezelf in de volgende kenmerken, lees dan snel verder:

  • Je bent een kei in onderwijs, een leerkracht in hart en nieren;
  • Je hebt ambitie: je wilt steeds beter worden in je vak;
  • Je bent een bouwer, iemand die enthousiast is om samen met schoolleiding en collegas de onderwijskwaliteit een flinke impuls te geven en het verschil te maken voor de leerlingen;
  • Je staat stevig in je schoenen, kunt anderen inspireren en wilt een rolmodel zijn.

Alle boxjes gecheckt? Dan is onze nieuwe poule voor interim-leerkrachten vast iets voor jou.

Over de poule voor interim-leerkrachten

Door het grote lerarentekort is het voor alle scholen moeilijk om aan bevoegde leraren te komen, en voor scholen met een verbeteropdracht nog wel het meest. Terwijl juist deze scholen de kwaliteit van bevoegde leerkrachten zo hard nodig hebben. We stellen daarom met ingang van schooljaar 2022/2023 een team van zes leerkrachten aan die op interim-basis scholen gaan bijstaan die een verbeteropdracht hebben. Met je kwaliteiten als uitstekende leerkracht help je mee om de school weer op de rit te krijgen. Voor jou zit er ook wat in: je krijgt de kans om door te groeien tot excellente leerkracht én je wordt een schaal hoger ingeschaald dan in je huidige functie. De reiskosten van en naar je standplaats worden volledig vergoed.

Eerste opdracht

De eerste school waar de inzet van het team van interim-leerkrachten nodig is, is basisschool de Toermalijn, locatie Schere. De school is gelegen in Zuidwijk in Rotterdam-Zuid, vlak achter de Slinge, waar momenteel een mooie en pittige uitdaging ligt. Er zijn onder leiding van de schoolleider en de adjunct al veel verbeteringen in gang gezet. Waar het echter nog aan ontbreekt zijn voldoende bevoegde leerkrachten om de verbeteringen te borgen in het onderwijsproces. De inzet op de Toermalijn is voor een periode van minimaal een jaar. Daarna ligt er een nieuwe interim-opdracht op je te wachten.

Hoe gaat het verder

Word je enthousiast van deze nieuwe uitdaging? Wij horen heel graag van je! En ook als je twijfelt, neem gerust contact op met Stefan Quack 06 512 40 859 of via stefan.quack@stichtingboor.nl om dit verder te verkennen.

Wil je direct solliciteren? Dit kan via de sollicitatiebutton.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Eisen

Minimaal aantal jaren werkervaring
- Je bent een kei in onderwijs, een leerkracht in hart en nieren; - Je hebt ambitie: je wilt steeds beter worden in je vak; - Je bent een bouwer, iemand die enthousiast is om samen met schoolleiding en collegas de onderwijskwaliteit een flinke impuls te geven en het verschil te maken voor de leerlingen; - Je staat stevig in je schoenen, kunt anderen inspireren en wilt een rolmodel zijn. - Een PABO opleiding
Functie-eisen
- Je schouders eronder zetten
- Uitdagingen aangaan
- Samenwerken

Over BOOR Werkt

Naam school
Adres
Schiekade 34 , 3032AJ Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Praktijkonderwijs
Sector
Basisonderwijs
Omschrijving
BOOR Selectie is bij BOOR verantwoordelijk voor de werving, selectie en tijdelijke inzet van groepsleerkrachten op verschilende BOOR scholen. Het kan gaan om vervaning van afwezige leerkrachten, maar ook om extra inzet. Werk je voor BOOR Selectie dan heb je een (vaste) aanstelling en de zekerheid van inkomsten.  

Werken bij BOOR Selectie is:
  • Uitdaging en plezier, in een
  • nieuwe werkomgeving, met een (vaste) aanstelling en inkomstenzekerheid
  • gericht op persoonlijke ontwikkeling en professionaliseren, met
  • primaire focus op lesgeven, dus
  • werken bij verschillende BOOR scholen en
  • andere sectoren en concepten ervaren.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.