Vacature 21-49 Docent Dienstverlening & Producten - multimedia - voor 0,4 fte in 's-H...

Onderwijs

Vacature

Functietitel
21-49 Docent Dienstverlening & Producten - multimedia - voor 0,4 fte 
Datum online
2022-06-15 15-6-2022
Sluitingsdatum
15-7-2022
Met ingang van
2022-06-15
FTE
0,4
Omschrijving
Kun jij ons actieve en ondernemende team aanvullen met jouw kennis op multimediaal gebied? Ga je mee op reis in ons mooie nieuwe schoolgebouw met een eigen edit-, radio- en tv studio? Heb jij een bevoegdheid voor het vak Dienstverlening & Producten of de bereidheid deze te halen en ben jij een echte teamspeler . Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij hebben een vacature vanaf start komend schooljaar.

21-49 Docent Dienstverlening & Producten - multimedia - voor 0,4 fte

De werkzaamheden
Als docent on het beroepsgericht programma ga je lesgeven aan de leerlingen van de bovenbouw van het VMBO in het profiel Dienstverlening en Producten. De taken uit de vier modules van het profiel wordt projectmatig aangeboden waarin je optreedt als projectcoach. Je werkt samen met meerdere projectcoaches die allemaal hun eigen expertise hebben. De leerlingen zijn actief en zullen opdrachten uitvoeren in de regio. Denk daarbij aan het organiseren van zoals een wijkmarkt, een film première of een broodje ontwikkelen voor de lokale bakker. Zo brengen we het onderwijs naar buiten de school en laten we het aansluiten bij de interesse van de leerling.
Verder geef je korte instructielessen binnen jouw expertise. Ook zal je ingezet worden voor het aanbieden van een beroepsgericht keuzemodule. Deze module zal passen bij jouw multimediale achtergrond. Een voorbeeld van zo’n module kan zijn Print Media Productie of Audiovisuele Productie maken.
Voor deze vacature geven wij dus de voorkeur aan iemand met een grafische en/of audiovisueel gerelateerde achtergrond.

Jouw profiel
• Leerlingen coachen bij het uitvoeren van de projecten behorende bij D&P
• je maakt gebruik van je creativiteit en ontwerpt eigen lesmateriaal
• Je vindt het leuk om mee te denken over de ontwikkelingen binnen het onderwijs
• Je beschikt minimaal over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid D&P of een relevante bevoegdheid en bereid om de minor te volgen om deze bevoegdheid te halen.
• Je bent proactief, initiatiefrijk, enthousiast en professioneel?
• Je bent een flexibele inzetbaar en kan snel schakelen
• Beschikt over coachingsvaardigheden
• Teamspeler
Aanbod/Arbeidsvoorwaarden
• Een tijdelijke aanstelling van 0,4 fte tijdelijke vacature
• Bij goed functioneren en formatieruimte kans op een vaste aanstelling
• Ruimte voor verdere ontwikkeling en professionalisering
• Een fijn team in een zeer prettige werksfeer
• Salariëring Docent LB conform CAO VO

De school
Van Maerlant is een vmbo-kader en mavo-school waar specifiek gekozen wordt voor een onderwijsvorm met
uitgestelde beroepskeuze. Daarom leiden wij de leerling zo breed mogelijk op, zodat zij vanuit een bewuste keuze door kunnen stromen naar bijna alle richtingen op het mbo en hbo. Jongeren leren op onze
school veel algemene competenties die daarbij ondersteunen. Van Maerlant biedt ondernemend en actief onderwijs waarbij de focus ligt op de groei van de leerling als mens, met het ontwikkelen van eigen initiatieven als belangrijkste speerpunt. Met de aanwezigheid van een media (leer) park bieden wij een prikkelende en uitdagende leeromgeving waardoor onze leerlingen vaardigheden als creativiteit, eigen initiatief, organiseren en samenwerken kunnen ontwikkelen. Vanaf komend schooljaar in een prachtig nieuw gebouw ingericht op onze manier van onderwijs geven.

Voor meer informatie over onze school kijk op www.vanmaerlant.nl

Interesse?
Heb je interesse in bovenstaande vacature en heb je de juiste kennis, ervaring en vaardigheden in huis?
Reageer dan via https://vacatures.omo.nl. Omdat we alle sollicitaties graag via dezelfde weg willen ontvangen, vragen wij om uitsluitend via de link op de website van OMO te solliciteren op deze vacature. Reacties via een andere route worden niet meegenomen in de procedure.

We zien je motivatie en CV graag tegemoet! Je kunt reageren op deze vacature tot en met 10 juni 2022.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met mevrouw G. Veenstra, docent (g.veenstra@vanmaerlant.nl). Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met mevrouw A. Diebels, afdeling P&O via personeelszaken@bosschevakschool.nl. Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gestel

Over Van Maerlant

Naam school
Adres
Onderwijsboulevard 1 , 5223DE 's-Hertogenbosch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Van Maerlant
Van Maerlant is een vmbo en mavo-school waar specifiek gekozen wordt voor een onderwijsvorm met uitgestelde beroepskeuze. Daarom leiden wij de leerling zo breed mogelijk op, zodat zij vanuit een bewust keuze door kunnen stromen naar bijna alle richtingen op het mbo en hbo. Jongeren leren op onze school veel algemene competenties die daarbij ondersteunen Van Maerlant biedt ondernemend onderwijs waarbij de focus ligt op de groei van de leerling als mens, met het ontwikkelen van eigen initiatieven als belangrijkste speerpunt. Met de aanwezigheid van een media (leer) park bieden wij een prikkelende en uitdagende leeromgeving waardoor onze leerlingen vaardigheden als creativiteit, eigen initiatief, organiseren en samenwerken kunnen ontwikkelen.
Bijzonderheden
Het Van Maerlant maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.