Vacature Docent Bewegen Sport en Maatschappij in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Bewegen Sport en Maatschappij 
Datum online
2022-06-15 15-6-2022
Sluitingsdatum
30-6-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,20
Omschrijving
We zoeken een docent die flexibel is. Een docent die goed kan omgaan met steeds veranderende situaties en oplossingsgericht kan denken en werken. We zoeken een docent die leerling gericht is en snel kan schakelen tussen lesgeven aan verschillende niveaus. We zoeken een docent die resultaatgericht kan werken binnen een topsport omgeving en hulp durft te vragen en geven binnen het team. We zoeken een docent die wil leren en wil investeren in de ontwikkeling van onderwijs. Kan jij bijdragen aan een fijn en rustig leer- en leefklimaat binnen de school en het lokaal dan willen wij graag met jou in contact komen.
Vakspecifiek zoeken we een docent die creatief kan en wil kijken naar het PTA om dit zo aan te passen dat het naadloos aansluit op onze topsport leerlingen en de Ajax vaardigheden.
 

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Wij komen graag met iemand in contact komen die vol gaat voor de leerling en het vak. Iemand die zich snel thuis kan voelen in een nieuwe werkomgeving en kan werken binnen een klein team. Iemand die onze topsport leerlingen, kan motiveren voor zijn of haar vak.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC/LD (Conform CAO VO)
Arbeidsvoorwaarden
De inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en ervaring.

Wij bieden:
-    Salariëring conform cao VO
-    Goede begeleiding van nieuwe docenten door een begeleidingstraject met veel ruimte voor (persoonlijke)ontwikkeling
-    Óók reiskostenvergoeding bij meer dan 25 kilometer afstand woon-werk
-   € 20,- per maand tegemoetkoming sportabonnement 
-    Flinke kortingen op activiteiten en producten in de Personeelsvoordeelwinkel

En wellicht het belangrijkste: Een fijne school, prettige werkomgeving, en leuke collega's!

Over De School van De Toekomst

Adres
Borchlandweg 18 , 1114BD Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Arjen Kreike
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving

Elk doel begint met een droom. Op de School van de Toekomst werken elke dag jonge voetbaltalenten en hun docenten aan het verwezenlijken van hun droom: topvoetballer worden. En daar hoort een opleiding van top kwaliteit bij. Dat is de gedeelde inzet en ambitie van Ajax en de School van de Toekomst. Op de trainingsvelden krijgen onze jonge talent een intensieve voetbalopleiding. En op school, dat direct naast het veldbalveld ligt, volgen zij onderwijs speciaal ingericht voor topsportleerlingen. Zo kunnen zij op beide terreinen het maximale bereiken: hun voetbaldroom najagen én een schooldiploma op het hoogst mogelijke niveau behalen.
De School van de Toekomst is een bijzondere school. Ons programma is zo ingericht dat het goed aansluit bij het trainingsprogramma van Ajax. Wij zijn flexibel en werken leerdoelgericht. Onze leerlingen krijgen veel keuzemogelijkheden en zijn in hoge mate zelf verantwoordelijk voor hun leerproces.
Wij willen A-kwaliteit onderwijs bieden speciaal ingericht voor topsportleerlingen. Elke leerling geniet een op maat gesneden opleiding waarin we doelgericht werken aan het behalen van een diploma met het hoogst mogelijke niveau. Tegelijkertijd zijn wij flexibel, zodat iedere leerling zich volwaardig kan voorbereiden op een carrière in betaald voetbal. Daarnaast vervullen wij de maatschappelijk opdracht om al onze leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op een volwaardige deelname aan onze maatschappij. Wij zorgen voor een optimaal leerklimaat, waar persoonlijke aandacht en gerichte ondersteuning centraal staan.
 
De School van de Toekomst is een samenwerking tussen Ajax en Progresso, onderwijsinhoudelijk valt de school onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.

De Toekomst is momenteel een VO-school voor de geselecteerde jeugdspelers van Ajax, die een opleiding volgen in de bovenbouw van het vmbo, havo of vwo. Samen maken wij het mogelijk voor deze leerlingen om hun topsportambities te combineren met hun schoolopleiding en begeleiden ze naar een diploma.

Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Progresso is het schoolbestuur van het Calandlyceum, Lumion en De School van De Toekomst.  Progresso is een stimulerende werk- en leeromgeving met tevreden, professionele medewerkers en goed, persoonlijk leiderschap, waardoor op onze scholen excellent onderwijs kan worden verzorgd.

Progresso kiest voor: liefde als leidend principe, orde als basis en vooruitgang als doel. De betekenis daarvan vertalen wij in ons bedrijfsbeleid, onze schoolconcepten en ons HRM beleid.
 
Bijzonderheden
Wij zoeken mensen mensen die, vanuit hun eigen expertise, competenties en eigenheid het verschil kunnen maken. Wij gaan voor een divers personeelsbeleid voor alle functies binnen onze gehele organisatie.Voor ons betekent dat zondermeer dat vrouwen en mannen dezelfde kansen krijgen en sturen er via ons aannamebeleid op dat dit in balans blijft. Ons medewerkersbestand is een afspiegeling van onze samenleving. Wij omarmen diversiteit, dus speelt huidskleur, ras, gender, cultureel of religieus erfgoed of geaardheid in ons aannamebeleid geen rol. Bij gelijke geschiktheid hebben wij aandacht voor de man-vrouwverhouding en voor diversiteit. Bij ons mag en kun je zijn wie je bent!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Als je in aanmerking wilt komen voor deze functie stuur dan je sollicitatie ter attentie van het De School van De Toekomst.

Motiveer in maximaal 30 zinnen waarom jij nu deze stap maakt om bij ons te solliciteren. Maak middels je cv kenbaar waarom je geschikt bent.
Na de briefselectie nodigen wij enkele kandidaten uit voor een eerste gesprek. 


Daarnaast is het verkrijgen van een VOG en twee positieve referenties een voorwaarde om tot een definitieve aanstelling te kunnen overgaan.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.