Vacature Docent Natuurkunde (2e graads) in Voorburg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Natuurkunde (2e graads) 
Datum online
2022-06-15 15-6-2022
Sluitingsdatum
29-6-2022
Met ingang van
22 augustus 2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,65 fte
Aantal uren
15 lesuren
Omschrijving
Met ingang van 22 augustus a.s. zoeken wij wegens ziektevervanging voor de sectie Natuurkunde een collega met een tweedegraads bevoegdheid. De vacature heeft een omvang van 0,65 fte, de werkdagen zijn in overleg. Naast de 15 lesuren (45 minuten) heb je ook 3 Daltonuren (60 minuten).

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en empathische collega, die vanuit vertrouwen onze leerlingen wil begeleiden in het vak Natuurkunde en in de persoonlijke ontwikkeling. Heb jij affiniteit met de onderbouw vmbo-t t/m vwo en de Daltonkernwaarden: vrijheid en verantwoordelijkheid, samenwerken en zelfstandigheid.

Hierom wil je werken bij Dalton Voorburg:
Zelfstandigheid, vrijheid & verantwoordelijkheid, samenwerking, reflectie en effectiviteit, zijn de kernwaarden waar vanuit wij in vertrouwen ons Daltononderwijs vormgeven. Fantastische leerlingen, begeleiding vanuit de sectie en nieuwe docentenbegeleiders, gratis fruit, een device in bruikleen en een geweldig team!

Wij bieden jou: 
  • Letterlijk en figuurlijk ruimte, met leuke leerlingen, in een gezellig team en een informele sfeer! 
  • Een dorpse setting, maar toch in de randstad. 
  • En onder andere begeleiding vanuit de sectie en een docentenbegeleider, vitaliteitsprogramma, een laptop in bruikleen, een collectieve verzekering en sportfaciliteiten.

Daarnaast behoort Dalton Voorburg bij Scholengroep Spinoza die een uitgebreid pakket aan extra's biedt aan collega's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Via de Haagse OnderwijsAcademie bieden wij een gevarieerd aanbod van cursussen en e-learnings aan. Daarnaast kennen wij goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vergoeding, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een vitaliteitsprogramma en -budget en ook stoelmassages!

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is in salarisschaal - LB (€2.865 - €4.366) en conform cao-VO. De vacature staat open voor 2e graadsdocenten, maar ook voor leraren in opleiding en zij-instromers.

Spreekt jou dit aan en wil jij Dalton Voorburg en de sectie Natuurkunde versterken, solliciteer dan nu!

Meer weten?
Neem voor deze vacature contact op met Mirjam Heskes, rector, mhs@daltonvoorburg.nl of op telefoonnummer 070 - 300 77 00. Kijk ook eens op onze site https://www.daltonvoorburg.nl

Solliciteren?
Stuur vóór 29 juni 2022 je motivatie en CV via Meesterbaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Videopitch

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding

Over Dalton Voorburg

Naam school
Adres
Loolaan 125 , 2271TM Voorburg
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier, Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. M. Heskes
Omschrijving
Dalton Voorburg is een scholengemeenschap voor VMBO-t, HAVO, Atheneum en Gymnasium. Het onderwijs is ingericht volgens de dalton-principes: vrijheid en verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en samenwerking. Dit houdt in dat wij een actieve leerhouding van onze leerlingen vragen en een groot beroep doen op de zelfstandigheid, de eigen verantwoordelijkheid en het vermogen om samen te werken. De school heeft ongeveer 1200 leerlingen.

Bekijk ons filmpje.
Bijzonderheden
-
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.