Vacature Docent Nederlands in Delft

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Datum online
2022-06-13 13-6-2022
Sluitingsdatum
3-7-2022
Met ingang van
01-08-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4 fte
Aantal uren
11 lesuren
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een eerstegraads/tweedgraads bevoegd docent Nederlands (o,4 fte), maar nodigen ook leraren in opleiding en zij-instromers uit om te solliciteren.

Hierom wil je werken bij het Grotius College
Het Grotius College aan de Juniusstraat 8 in Delft is een openbare scholengemeenschap met zo’n 1000 leerlingen en een uitstekende sfeer. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn, of je nu leerling of docent bent. Op onze school bieden wij mavo, havo, atheneum, gymnasium, tweetalig vwo en Waldorfonderwijs aan; er valt dus veel te kiezen. Om nog beter recht te doen aan de verschillen tussen leerlingen werken we met een flexrooster. Ook docenten ervaren hierdoor hun lesdagen als rustiger en overzichtelijker. Onze goed opgeleide docentbegeleiders zorgen ervoor dat nieuwe docenten snel hun weg vinden op onze unieke en gezellige school in Delft.  

Daarnaast behoort het Grotius College bij Scholengroep Spinoza die een uitgebreid pakket aan extra's biedt aan collega's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Via de Haagse OnderwijsAcademie bieden wij een gevarieerd aanbod van cursussen en e-learnings aan. Daarnaast kennen wij goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vergoeding, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een vitaliteitsprogramma en -budget en ook stoelmassages!

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring en conform cao-VO.

Meer weten?
Neem voor deze vacature contact op met Marinka Birkhoff, sectievoorzitter Nederlands, op telefoonnummer 015-8 000 000. Informatie over onze school kun je vinden op: www.grotiuscollege.nl

Solliciteren?
Stuur vóór 4 juli a.s een motivatie en CV via meesterbaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of 1e graads

Over Grotius College

Naam school
Adres
Juniusstraat 8 , 2600AL Delft Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. J. Rijnders
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Op het Grotius College zetten we ons graag in om het beste uit onze leerlingen te halen. We willen onze leerlingen zich laten ontwikkelen tot positieve, zelfstandige en mondige mensen met oog voor de wereld waarin zij leven. Met respect en waardering voor elkaar. Dat is ons doel. Dat doen we niet alleen met ons team van gemotiveerde en deskundige medewerkers, maar vooral door intensief samen te werken met de leerlingen zelf en hun ouders. En door de leerlingen onderling met elkaar te laten samenwerken. Dat is de kracht van samen!

We bieden onze leerlingen graag de kans hun talenten ten volle te benutten. Juist in onze brede scholengemeenschap stimuleren we hen te werken op hun eigen niveau. We stemmen het onderwijs af op de leerbehoefte van de leerling en kunnen toegesneden hulp en stimulans bieden. Een veilige en goedverzorgde leer- en werkomgeving is daarbij onmisbaar. Binnen Grotius zijn er goede doorstroommogelijkheden. Ook is er een uitgebreid aanbod aan buitenlesactiviteiten op cultureel en sportief gebied en er zijn internationale mogelijkheden. Wij hebben meerdere contactscholen in Europa waarmee we regelmatig uitwisselingen doen.
We hechten veel waarde aan de mening en ideeën van onze leerlingen. Per vestiging is er daarom een leerling-panel of leerlingenraad, die op allerlei gebieden wordt ingeschakeld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.