Vacature Vakleerkracht gym - wtf 0,4 - alle groepen - Nieuw Vennep in Nieuw-Vennep

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Vakleerkracht gym - wtf 0,4 - alle groepen - Nieuw Vennep 
Datum online
2022-06-13 13-6-2022
Sluitingsdatum
13-8-2022
Met ingang van
29 augustus 2022
Referentienummer
vaklkr
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving

Ben jij iemand die hart heeft voor het werken met kinderen en wil jij een bijdrage leveren aan het zichtbaar maken van onze kernwaarden “ Vertrouwen, inspireren en samenwerken” op onze school, aarzel niet en reageer!

Over onze school

ICBS De Wikkeling is een nieuwe school die is ontstaan uit een mooi fusietraject. Basisschool de Wikkeling biedt een warme, betekenisvolle leeromgeving met inspirerende lesactiviteiten.  Wij werken vanuit de kernwaarden Vertrouwen, Inspireren en Samenwerken. Afgelopen jaar is door het team het nieuwe onderwijskundige beleid ontwikkeld en beschreven in kwaliteitskaarten.

De nieuwe school heeft ca. 320 leerlingen in 14 groepen en de school is gevestigd in een mooi, open schoolgebouw voorzien van splinternieuw meubilair en een fris interieur.

De school ligt in een groene wijk met overwegend koopwoningen. Ons team werkt in een prettige sfeer dagelijks met hart en ziel samen aan een optimale ontwikkeling van alle kinderen. Je komt te werken in een professioneel, warm team, met enthousiaste, betrokken  collega’s met ruime ervaring.

Voor meer informatie zie de website van de school.
 

Functievereisten
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vakleerkracht gym die ons team komt versterken! We zijn een sportieve school. Op onze school werk je samen met een andere vakleerkracht, die al langere tijd werkzaam is in het gymonderwijs.

Ben jij de sportieve vakleerkracht die wij zoeken? Hou je van vernieuwing en wil je bijdragen aan ons onderwijsprogramma en de ontwikkeling van ieder kind? Neem dan contact met ons op!
Werkdagen in overleg.

 

Videopitch

Eisen

Functie-eisen

Wat verwachten wij van je?

  • Je bent een betrokken collega met oog voor elk kind. 
  • Je vindt het een uitdaging om de groei van kinderen zoveel mogelijk te stimuleren. 
  • Je kunt goed samenwerken en bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen. 
  • Je bent enthousiast en bereid om 'sport & gezondheid' verder te ontwikkelen op onze scholen. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO
Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Jong Leren is werken met hart voor het onderwijs in een inspirerende en lerende organisatie. Als werkgever dagen wij jou uit het beste uit jezelf te halen. We bieden je ruimte en mogelijkheden om je persoonlijke leerdoelen volop te verwezenlijken. Wij vinden samen werken en samen leren erg belangrijk en hebben oog en aandacht voor onze medewerkers. Als werkgever staan we voor ons vak en onze medewerkers en we steunen je waar mogelijk. Het bestuur denkt mee met scholen en met medewerkers. 

We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van je aanstelling.

Over De Wikkeling

Naam school
Adres
Laan van Gildestein 76 , 2151HV Nieuw-Vennep
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Omschrijving

Jong Leren bestaat uit 26 prettige confessionele basisscholen waar ouders hun kinderen graag naar toe brengen en waar je graag werkt als leerkracht, omdat we: samen leren, elkaar ruimte geven en uitdagen. Iedere school geeft hier op een eigen, unieke manier vorm aan, zodat leerlingen, ouders en medewerkers hier de vruchten van plukken. Onze scholen staan in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal.
Lees meer op de website van de stichting. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitatie informatie
Bij Jong Leren solliciteer je voor een functie op een school. Je eerste aanspreekpunt is daarom de directeur van de school waar je wilt solliciteren. Als je bent aangenomen, kom je in dienst van Jong Leren. 

U kunt via MeesterBaan solliciteren.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.