Vacature Orthopedagoog 0,4 - 0,5 fte in Schoonhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Orthopedagoog 0,4 - 0,5 fte 
Datum online
2022-06-09 9-6-2022
Sluitingsdatum
31-10-2022
Met ingang van
1 september 2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 - 0,5 fte
Aantal uren
16 tot 20
Omschrijving
Ben jij als orthopedagoog gericht op leerlingen die op school in hun ontwikkeling aanlopen tegen bijvoorbeeld psychische problemen of (leer)stoornissen? Is het jouw doel om de onderwijsbehoefte voor deze leerlingen in kaart te brengen en een passend begeleidingsplan samen te stellen? En doe je dit graag in samenwerking met ons zorgteam? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega en maken wij graag kennis met jou!

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Je maakt deel uit van het zorgteam dat bestaat uit de zorgcoördinator, de absentiecoördinator/leerlingbegeleider en diverse externe medewerkers die jeugdondersteuning op school (JOS) bieden. Aan de hand van dossieranalyse stel je begeleidingsplannen en ontwikkeldoelen op. Je begeleidt docenten en mentoren bij de uitvoering en het bieden van passende ondersteuning. Je begeleidt leerlingen met een specifieke zorgvraag, fungeert als hoogbegaafdheidscoach en overlegt met de ouder(s)/verzorger(s) en externe hulpverleners. Je brengt hiervoor een afgeronde universitaire studie orthopedagogiek/psychologie mee. Je verstaat de taal van de leerlingen en kunt omgaan met verschillen. Je hebt belangstelling voor de leefwereld van de leerling en straalt vertrouwen uit. Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken en bent laagdrempelig in het contact. Je hebt kennis en ervaring met leerlingbegeleiding en handelingsgericht werken. Je adviseert vanuit jouw expertise op overtuigende wijze en hebt een flexibele en op samenwerking gerichte houding. Vanzelfsprekend voel jij je verantwoordelijk voor en ben je aanspreekbaar op de behaalde resultaten. Je onderschrijft de christelijke identiteit en draagt dit in woord en daad uit.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal 11
Arbeidsvoorwaarden
Jouw werkplek
Je bent werkzaam in een modern schoolgebouw met zo’n 100 collega’s en ongeveer 900 leerlingen. Er heerst een prettige sfeer op school en het onderling vertrouwen tussen leerlingen en docenten is groot.

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband voor 0,4 – 0,5 fte. De arbeidsvoorwaarden zijn conform Cao VO. De functie is ingeschaald in schaal 11. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, laptop en fietsplan.
 

Over Willem de Zwijger

Naam school
Adres
Kamerlingh Onnesdreef 4 , 2871JN Schoonhoven
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. W.S. Oosterwijk
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
CSG Willem de Zwijger is een streekschool voor vmbo-t, havo en vwo in Schoonhoven. Vanuit onze christelijke identiteit leren wij leerlingen om actief betrokken te zijn bij hun eigen ontwikkeling, die van anderen en de omgeving. Daartoe zijn vier kernwaarden geformuleerd: aandacht, groei, verantwoordelijkheid en vertrouwen. We bereiken dit door een organisatievorm met een flexrooster. Dit betekent voor de leerling meer maatwerk, activerend leren, eigenaarschap en keuzevrijheid. Voor de docent betekent dit coachend en begeleidend lesgeven, een professionele houding en actief bijdragen aan de ontwikkeling van onze school.
Typerend zijn de tweejarige brugperiode en het keuzeaanbod voor de leerlingen. De afdelingen bieden extra vakken zoals LO2, BSM, Cambridge Engels en Wiskunde D. Buiten de lessen om worden leerlingen gestimuleerd hun eigen talenten te ontwikkelen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie?
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met de sectordirecteur onderbouw/Vmbo-t, de heer A.T. Seton via telefoonnummer 0182-390539.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae graag zo snel mogelijk. Je kunt deze sturen naar:
CSG Willem de Zwijger, t.a.v. de heer A.T. Seton
Postbus 119, 2870 AC Schoonhoven
Mailen kan ook: secretariaat@csgwillemdezwijger.nl
 
De school is aangesloten bij Stichting Perspectief, een samenwerkingsverband van 8 protestants-christelijke scholen in de regio Zuid-Holland.
 
Wij werven onze nieuwe collega graag zelf. Acquisitie stellen wij niet op prijs.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.