Vacature Docent Economie / E&O (2e gr.) in Hoorn

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Economie / E&O (2e gr.) 
Datum online
2022-06-09 9-6-2022
Sluitingsdatum
21-8-2022
Met ingang van
01-08-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,80
Aantal uren
20
Omschrijving
d'Ampte is een school voor vmbo-onderwijs. Voor leerlingen in de onderbouw biedt d’Ampte mavo, techmavo, 3 vakcolleges en de brede route. De bovenbouw kent een groot aantal beroepsvoorbereidende uitstroomprofielen met 40 verschillende keuzevakken. d'Ampte heeft het predicaat Excellente school, is sterk in sociale vaardigheidslessen en Techniek.

Met ingang van het nieuwe schooljaar, per 1 augustus a.s., zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent Economie / E&O (2e graads) voor 0,80 fte (20 lesuren). De lessen worden verzorgd aan de onderbouw en/of bovenbouw VMBO brede route. 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
- Lerarenopleiding Economie, 2e graads of je bevindt je in een afrondend stadium van deze opleiding.
- Ervaring met het werken met een iPad is zeer wenselijk, omdat er deels gebruik wordt gemaakt van digitaal onderwijs met behulp van de iPad.

Inschaling in LB conform de CAO-VO, afhankelijk van jouw ervaring en huidige inschaling.

De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten, zijn geregeld in de CAO-VO. Daarnaast biedt het Tabor College o.a. de volgende arbeidsvoorwaarden: 
  • Gunstige werkkostenregeling;
  • Fiscale voordeelregeling (uitruil reiskosten);
  • Een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering; 
  • Scholings- en opleidingsmogelijkheden

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Over Tabor College

Naam school
Adres
Maelsonstraat 26 , 1624NP Hoorn Noord-Holland
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. M.H.L. Scholten
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Tabor College: één naam, drie unieke scholen in Hoorn. Werenfridus, Oscar Romero en d’Ampte. Wij bieden innovatief onderwijs - van vmbo-basis tot tweetalig gymnasium - aan ruim 3.500 leerlingen. Daarbij geven wij leerlingen optimale kansen om zich maximaal te ontwikkelen, zoals opstromen, versnellen en het bieden van maatwerk. Dat lukt door onze betrokken collega’s die zich kenmerken door respect voor medemens en de omgeving.

d'Ampte is een school voor vmbo-onderwijs. Voor leerlingen in de onderbouw biedt d’Ampte mavo, techmavo, 3 vakcolleges en de brede route. De bovenbouw kent een groot aantal beroepsvoorbereidende uitstroomprofielen met 40 verschillende keuzevakken. d'Ampte heeft het predicaat Excellente school, is sterk in sociale vaardigheidslessen en Techniek.

Oscar Romero is een school voor mavo, havo en vwo. Op het Oscar Romero werken we teamgericht en hebben oog voor elkaar. Ons motto is dan ook: "leer in goede sfeer". Oscar Romero is een school waar je kansen krijgt, vanwege de tweejarige brugklasperiode, stimulering van talent en maatwerk voor leerlingen. 

Werenfridus is een school voor havo, atheneum en gymnasium. Ons onderwijs bieden wij ook tweetalig aan. Op Werenfridus helpen we leerlingen om zich te ontwikkelen tot zelfbewuste, sociaal bewuste en wereldwijze mensen. We moedigen hen aan om zelfstandig de wereld te ontdekken vanuit een veilige en ambitieuze omgeving. Cognitieve en creatieve uitdaging zijn daarbij kenmerkend. 

Naast de reguliere lessen in de klas, besteden de scholen van het Tabor College aandacht aan buitenlesactiviteiten, zoals Tabor X-Tra! Alle drie de Taborscholen zijn bovendien Topsport Talentschool. Welk talent je als leerling of collega ook hebt, op een Taborschool wordt het gezien. En dat zie je terug in de resultaten en tevredenheid.

Tabor College: uitdagend kwaliteitsonderwijs in een veilige leeromgeving met oog voor iedere leerling. Dat is onze gezamenlijke kracht!

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.