Vacature Coördinator financiële administratie in IJsselstein

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Coördinator financiële administratie 
Datum online
2022-06-07 7-6-2022
Sluitingsdatum
29-8-2022
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
De coördinator financiële administratie is verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de financiële administratie en stuurt de werkprocessen aan. Samen met de twee collega’s van de afdeling FA draag je zorg voor een optimale financiële administratie binnen Trinamiek.
De gegevens eenduidig en juist verwerken en laten verwerken en natuurlijk ook weer omzetten naar informatie voor alle medewerkers, dat is de rol. De laatste jaren is ingezet op een verdere slimme automatisering (Exact en Hr2day) om zo een eenduidige vastlegging door de gebruikers te kunnen faciliteren. Die omslag naar service en beheer en informatie is nog in volle gang en de coördinator gaat daar een belangrijke rol in spelen.
De volgende aandachtsgebieden zijn jouw terreinen: Je adviseert de controller op het gebied van administratie en beheer. Je levert een bijdrage aan de begrotingsvoorbereiding, -uitvoering en -beheer. Je zorgt voor de coördinatie van het team.

Klik hier voor meer info.

Over Trinamiek

Naam school
Adres
Boerhaaveweg 39 , 3401MN IJsselstein
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Rianne Spiegelenberg
Omschrijving
Trinamiek is een groep van 21 basisscholen met een gezamenlijke visie op onderwijs. Samen werken we elke dag aan het verbeteren van het onderwijs op de scholen. Daarbij leren we van en met elkaar. Trinamiek heeft een Onderwijs Expertisecentrum dat leerkrachten en leerlingen begeleidt. Het servicebureau faciliteert de scholen en biedt ondersteuning en expertise.

Leerkracht zijn bij Trinamiek betekent werken vanuit vakmanschap en werken aan vakmanschap. Hiervoor krijg je bij Trinamiek veel mogelijkheden, we leren van en met elkaar. Dat doen we op school, in netwerken en in de Trinamiek academie. Ook kun je eenvoudig aan de slag bij een andere school van Trinamiek waardoor je meer ervaring kunt opdoen en een bredere blik ontwikkelt.

Sollicitatie informatie

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.