Vacature Docent Mens & Techniek in Delft

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Mens & Techniek 
Datum online
2022-10-17 17-10-2022
Sluitingsdatum
31-12-2022
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving
De sc Delfland is een jonge dynamische school voor VMBO in het hart van Delft, die onderwijs verzorgt voor ongeveer 550 leerlingen. De school biedt de profielen E&O, PIE, HBR en Z&W aan. Er is volop ontwikkeling om het onderwijs ‘toekomstbestendig’ te maken.
Daarnaast is er een goed georganiseerde begeleidingsstructuur voor (startende) docenten en zijn er goede ontwikkelmogelijkheden.
Een groot aantal leerlingen heeft gekozen voor het profiel PIE. Daarnaast wordt er door de subsidie ‘sterk techniekonderwijs’ een impuls gegeven aan het onderwijs. Daardoor is er met ingang van 1 augustus 2022 ruimte voor :
 
een docent mens & techniek (M&T)                                               0,6-0,8
 
Onze school is een samenwerking tussen het openbaar en het christelijk beroepsonderwijs in Delft. Aanstelling zal plaatsvinden bij één van de moederstichtingen: de scholengroep Spinoza of de Stichting Christelijk Onderwijs Delft (SCOD). Uitgangspunt is dat bij een werktijdfactor van 1,0 fte 23 wekelijkse lessen worden gegeven.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft hier een docentenfunctie in de functiecategorie LB/LC.
 

Over sc Delfland

Naam school
Adres
Van Bleyswijckstraat 72 , 2613RT Delft Zuid-Holland NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. C.Poelman
Niveau
vmbo
Omschrijving

De sc Delfland
Binnen scholencombinatie Delfland verzorgen het Christelijk Lyceum Delft (CLD) en het Grotius College (GC) samen vmbo-opleidingen in de gemengde, kader- en basisberoepsgerichte leerweg. De scholen vinden elkaar in het standpunt een school te willen zijn waar iedereen met een passend advies welkom is. Ouders en leerlingen kiezen voor onderwijs waarbij normen en waarden hoog in het vaandel staan. Uitgangspunten zijn: respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen voor anderen en aandacht hebben voor elkaar.

Binnen de visie van Scholencombinatie Delfland staan verder nóg een aantal zaken centraal:
  • voorbereiding op het MBO
  • hoogwaardige technologie
  • ondernemerschap
  • zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
  • fantastische schooltijd

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitaties kunnen, bij voorkeur per mail, worden gericht aan dhr. I. (Iwan) Jonkman, directeur beroepsgerichte leerwegen, en worden gestuurd naar personeelsadministratie@scodelft.nl

Voor informatie over de inhoud van de functie kan er contact opgenomen worden met mw. A. Kuster, unitleider onderbouw, via  a.kuster@sc-delfland.nl

Sluitingsdatum voor deze vacature is 7 november 2022.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.