Vacature Parttime Docent Duits in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Parttime Docent Duits 
Datum online
2022-05-24 24-5-2022
Sluitingsdatum
31-12-2022
Met ingang van
22-08-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,2
Aantal uren
8
Omschrijving
Profiel organisatie
“Ruimte om te worden wie je bent”, geldt voor onze leerlingen, maar ook voor jou: ‘Ruimte om te zijn wie je bent, als docent”, omdat je onderdeel bent van vernieuwend, toegankelijk particulier voortgezet onderwijs in een prettige leeromgeving. Al meer dan 80 jaar werkt het IVIO-concept: een speciaal programma, waarin een leerling zelfstandig in kleine stappen, met behulp van een coach en jou als vakdocent zich de stof eigen maakt op zijn/haar niveau. Echt onderwijs op maat noemen we dat. Kleine klassen met nadruk op individuele aandacht en begeleiding. Daarin zijn wij ervaren en bedreven, al meer dan 80 jaar. 

Werken bij Infinity College
Infinity College is een ambitieuze organisatie. Wij bieden een prettige werkomgeving, waarin eigen inbreng en een kritische houding worden gewaardeerd. Werken bij Infinity College betekent werken bij een onderwijsorganisatie met een rijke geschiedenis en internationale structuur. Mogelijkheden te over dus, ook op andere plekken in de IVIO Onderwijsgroep! Samen werken wij aan een leeromgeving waarin jongeren zich thuis voelen, maar waar ook iedere medewerker zich thuis voelt. Vaklessen worden gegeven in groepen van 6 tot 12 leerlingen.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Kennis en vaardigheden
  • Een lesbevoegdheid voor het desbetreffende vak
  • Goed kunnen functioneren in een ambitieus team;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Intercultureel perspectief op lesgeven en leren;
  • Grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid om een nieuwe organisatie mee te helpen opbouwen
  • Een evenwichtige persoonlijkheid.
  • Woonachtig in de buurt van Rotterdam

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB12
Arbeidsvoorwaarden
Naast een marktconform salaris (max LB12, 2822-4301 euro bruto bij fulltime dienstverband) en een arbeidsovereenkomst biedt Infinity College ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling in een collegiale werksfeer binnen een veelzijdig team. Bij goed functioneren is er uitzicht op verlenging van de overeenkomst en uiteindelijk een vast contract.

Over Infinity College Rotterdam

Adres
Schiekade 830 , 3032AL Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Lok
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Omschrijving
Infinity College biedt vernieuwend, particulier voortgezet onderwijs in een prettige leeromgeving, in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven. De specifieke situatie van jouw kind is het uitgangspunt voor het leertraject; onderwijs op maat noemen we dat. In een rustige en kleinschalige school begeleiden ervaren en bevoegde(!) docenten en professionele coaches de leerlingen in hun eigen tempo naar hun mavo-, havo- en vwo-diploma.

Kleine klassen met nadruk op individuele aandacht en begeleiding. Daarin zijn wij ervaren en bedreven, al meer dan 70 jaar. Het gemiddelde slagingspercentage spreekt boekdelen: 96%. Net als de voordelige tarieven ten opzichte van andere aanbieders van particulier middelbaar onderwijs, die mogelijk zijn door ons slimme onderwijssysteem.
 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren?
Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan snel!
Kijk voor meer informatie over Infinity College op www.infinitycollege.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.