Vacature Leerkracht voor de bovenbouw in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht voor de bovenbouw 
Datum online
2022-05-19 19-5-2022
Sluitingsdatum
19-7-2022
Met ingang van
Per direct
Omschrijving
# OBS De Akkers

Leerkracht bovenbouw 1,0 fte

Ons verhaal

OBS De Akkers heeft vanaf 1 augustus 2022 een vacature van 1,0 fte voor een leerkracht voor de bovenbouw.

Ben jij een enthousiaste leerkracht die een leeromgeving weet te creëren die leerlingen uitdaagt, fascineert en stimuleert tot actieve betrokkenheid. Een leerkracht die leerlingen en ouders hoort en ziet. Dan is onze school echt iets voor jou!

++Schoolprofiel++
_Met respect opvoeden tot zelfstandige en verantwoordelijke burgers_

Onze leerlingen werken samen aan hun toekomst, waar ze ook samen deel van zullen uitmaken. Zij leren op onze school omgaan met andersdenkenden en leren elkaar respecteren.

OBS De Akkers is een kleine dorpsschool in een grote stad met een zeer gemotiveerd team. Als team zijn wij vol in ontwikkeling o.a. met PBS (Positive Behaviour Support) en zijn wij NPRZ school.

Wij zoeken een leerkracht voor de bovenbouw die een leeromgeving weet te creëren die leerlingen uitdaagt, fascineert en stimuleert tot actieve betrokkenheid. Een leerkracht die leerlingen en ouders hoort en ziet.

Eisen

Minimaal aantal jaren werkervaring
- affiniteit heeft met het lesgeven in Rotterdam-Zuid - goed kan samenwerken en een teamplayer - gedifferentieerd onderwijs wil en kan verzorgen - PABO bevoegdheid
Functie-eisen
- Je kunt opbrengstgericht werken, in staat zijn om het onderwijs op meerdere niveaus binnen een groep te bieden
- Je in staat bent tot het aangaan van een professionele relatie met de leerling, ouders, externe betrokkenen en collega’s
- Je constructief kunt samenwerken binnen een team, bestaande uit leerkrachten en onderwijsondersteunend personeel.

Over De Akkers

Naam school
Adres
Jagerslaan 15 , 3075AA Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Omschrijving
De Akkers is gesitueerd in Vreewijk, in het gebied tussen de Dordtsestraatweg, Strevelsweg en Groene Hilledijk.

De school is gehuisvest in een voormalige kleuterschool, die geheel gerenoveerd is en waar een groot gedeelte aangebouwd is. Zo is een mooie (kindvriendelijke) basisschool met grote lokalen ontstaan. De tuin/speelplaats voor de kleuters wordt voor een deel door het gebouw omsloten en afgeschermd met een hek. De hogere groepen spelen onder toezicht op een ander afgeschermd pleintje.

De Akkers is een school waar u gemakkelijk binnenloopt. Veel ouders komen met hun kinderen mee naar binnen (inloopkwartier). We vinden goede contacten met ouders van belang.

Doelstellingen van ons onderwijs
We willen onze kinderen zodanig begeleiden, dat ze op het maximaal haalbare niveau naar het voortgezet onderwijs uitstromen (aandacht voor basisvaardigheden). Overige vaardigheden (sociaal gedrag, werkhouding e.d.) zijn te herkennen in de dagelijkse praktijk van de school. We trachten kinderen zelfstandigheid bij te brengen door ze in de groepen dagelijks voor een bepaalde periode zelfstandig te laten werken. Voorts leren we ze zich aan regels en afspraken te houden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.