Vacature Eerste graads docent Nederlands met pioniersgeest in Zaandam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Eerste graads docent Nederlands met pioniersgeest 
Datum online
2022-05-18 18-5-2022
Sluitingsdatum
21-11-2022
Met ingang van
1 augustus 2023
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8 fte
Aantal uren
14 - 20
Omschrijving
Wij zijn voor volgend schooljaar (augustus 2023) op zoek naar een nieuwe collega voor het vak Nederlands met een passie voor vwo klassen bovenbouw. Het Blaise Pascal College is een mooie school voor havo, vwo en gymnasium. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. Op dit moment zijn wij ons aan het scholen op formatief handelen. Wij vragen van onze nieuwe collega daar in mee te gaan.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads

Over Blaise Pascal College

Naam school
Adres
Pascalstraat 4 , 1503DA Zaandam Noord-Holland
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. J. Groenewoud
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Het Blaise Pascal College is een ambitieuze, dynamische school voor havo, vwo, tto en gymnasium in Zaandam. Op het Blaise volgen in totaal ca. 950 leerlingen onderwijs. De school staat bekend om het fijne leer- en leefklimaat; de betrokkenheid van de medewerkers bij de leerlingen en bij elkaar is voelbaar. Lastige en gevoelige onderwerpen worden niet geschuwd, maar op een respectvolle manier besproken. 
Het Blaise daagt leerlingen uit om van hun schooltijd de mooiste tijd van hun leven te maken. Zo kunnen ze deelnemen aan tweetalig onderwijs vwo. Onze school is gecertificeerd door het Global Citizen Network voor onze aanpak 'internationaal'. Leerlingen kunnen bij ons een junior- en senior certificaat behalen. Ook kunnen leerlingen deelnemen aan onze VECON business school. Er zijn daarbuiten andere extra's, zoals de mogelijkheid om certificaten voor de moderne vreemde talen te behalen; ook is er ruime aandacht voor cultuur. Ons onderwijs vindt regelmatig buiten de schoolmuren plaats.
Het afwisselende, kwalitatief sterke onderwijsaanbod maakt dat onze leerlingen gemotiveerd, maatschappelijk geëngageerd en uitstekend toegerust zijn voor het vervolgonderwijs. De school heeft vanwege de goede opbrengsten een ‘basisarrangement’ van Inspectie. 
Het Blaise is een school waar je als leerling vol vertrouwen naartoe gaat en waar de medewerkers met veel passie werken.
 

 
Bijzonderheden
Het Blaise Pascal College maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.