Vacature Conrector havo bovenbouw in Amersfoort

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Conrector havo bovenbouw 
Datum online
2022-05-13 13-5-2022
Sluitingsdatum
29-5-2022
Met ingang van
1-8-2022
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.8-1
Omschrijving
De Amersfoortse Berg maakt deel uit van de Stichting Onderwijsgroep Amersfoort. Onder de Stichting Onderwijsgroep Amersfoort ressorteren 6 scholen voor voortgezet (speciaal) onderwijs in Amersfoort
 
De Onderwijsgroep Amersfoort zoekt voor De Amersfoortse Berg, team Havo/ bovenbouw m.i.v. 1-8-2022
                                                   
                                                                              Conrector
 
                                                                     (0,8 - 1,0 wtf. schaal 13)
 
Naast de ontwikkeling van beleid voor zowel je afdeling als voor De Amersfoortse Berg ligt je focus op het leidinggeven aan je afdeling. Je levert een bijdrage aan het versterken van de professionele organisatie en het stimuleren van leren van elkaar en werkt graag vanuit de positieve psychologie. Je stimuleert samenwerking, verbinding en betrokkenheid binnen de school. Je bent benaderbaar en geeft vertrouwen. Je werkt ontwikkelingsgericht en geeft ruimte aan je afdeling om verantwoordelijkheid te nemen en waarborgt tegelijkertijd de verbinding met de andere afdelingen. Je behoudt feeling met het primaire proces door middel van het verzorgen van een aantal lessen.
 
De conrector legt verantwoording af aan de rector van De Amersfoortse Berg. Het is belangrijk dat je de visie en de missie van De Amersfoortse Berg onderschrijft en deze uit wil dragen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of 1e graads
Functie-eisen
Functie-eisen:
Uit je curriculum vitae blijkt dat je beschikt over:
 • Leidinggevende ervaring aan een team in het voortgezet onderwijs, bij voorkeur affiniteit met HAVO-identiteit;
 • Waarderend leiderschap. Je bent en werkt mensgericht;
 • Ervaring in het aansturen van onderwijsvernieuwing en/of veranderprocessen in het onderwijs en in het ontwikkelen, verwoorden en uitdragen van bestaande initiatieven;
 • Ervaring in procesmatig werken en het hebben van een helicopterview waarin je overzicht kan houden in processen en timemanagement weet toe te passen;
 • Visie op actuele maatschappelijke en onderwijskundige ontwikkelingen;
 • Realisatiekracht;
 • Ervaring in een omgeving waarin leren centraal staat; je beschikt bij voorkeur over een 1ste of 2de graads lesbevoegdheid.
 
 
Kwaliteiten:
In gesprekken willen we de volgende kwaliteiten terug zien:
 • Onderwijskundig leiderschap: Jouw visie op voortgezet onderwijs inspireert docenten en onderwijsondersteunend personeel om de leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen. Tevens begeleid, coach en spiegel je docenten in de uitvoering van de verschillende docentrollen. Je bent in staat jouw visie te vertalen naar het verder brengen van de voorwaartse beweging op De Amersfoortse Berg.
 • Samenwerking: Je bent een verbinder. Je stimuleert en organiseert samenwerking en de professionele ontwikkeling van docenten.
 • Communicatie: Je bent van nature iemand die zowel medewerkers als leerlingen echt ziet en oprechte interesse heeft. Je weet draagvlak te creëren voor verandering, te enthousiasmeren en weet eventuele weerstanden weg te nemen. Je bent communicatief sterk en maakt duidelijke afspraken (op maat) met je medewerkers en spreekt hen hierop aan.
 • Persoonlijk leiderschap: Daarnaast ben je eveneens aanspreekbaar op afgesproken resultaten. Het is voor vanzelfsprekend dat je reflecteert op je handelen.
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal 13
Arbeidsvoorwaarden
Schaal 13: € 4.501 tot € 6.270

Over Openbaar lyceum De Amersfoortse Berg

Adres
Hugo de Grootlaan 25 , 3818TA Amersfoort Utrecht
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Else Pols
Niveau
havo, vwo
Omschrijving
Openbaar Lyceum De Amersfoortse Berg bruist!

In onze groene omgeving zijn wij volop in beweging en continu bezig te zoeken hoe we de weg naar het eindexamen voor leerlingen nog betekenisvoller kunnen maken. Daarnaast mogen we de aankomende jaren een nieuw schoolgebouw neerzetten. Dit alles doen we aan de hand van ons schoolplan waarin onze visie, de Berg-pijlers, centraal staat.
 
De leerling centraal
Eigenaarschap
 
Betrokken en sociaal
Eigen ruimte
Resultaatgericht
Groen, gezond en duurzaam
 
Wij zoeken collega’s die willen meebouwen aan onze school. Je solliciteert wanneer je voor het motiveren van leerlingen niet afhankelijk bent en wilt zijn van alleen maar cijfers. Je houdt ervan om samen met andere docenten vakoverstijgend projectonderwijs te ontwikkelen en zoekt in je onderwijs de verbinding met de maatschappij. Je werkt en leert samen met het team en de leerlingen. Je durft soms een stap in het onbekende te nemen en neemt je collega’s hierin mee. Hierbij houd je goed zicht op het doel en werk je resultaatgericht. Je werkt graag in een professionele omgeving waarin je als medewerker wordt uitgedaagd persoonlijk leiderschap te tonen en regie te nemen over jouw ontwikkeling. Deze mentaliteit zien we ook terug in jouw didactisch en pedagogisch handelen. Samen werken en samen leren zijn hierbij belangrijke kernwaarden.
 
We bieden een omgeving waarin je letterlijk en figuurlijk kunt bouwen aan nog beter onderwijs en je samenwerkt met een toegewijd en betrokken team. We bieden een warme en betrokken omgeving waarin we elkaar als collega’s écht zien. Naast de coach die je als nieuwe docent krijgt, staan je nieuwe collega’s ook voor je klaar om je snel in onze gemeenschap welkom te heten en wegwijs te maken.
 
Gaat van deze bewegingen jouw onderwijshart sneller kloppen? Dan zien we je motivatiebrief en cv graag tegemoet.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor inlichtingen kun je contact opnemen met mevrouw C. Harink, rector De Amersfoortse Berg 033-461 88 45/ c.harink@amersfoortseberg.nl. Belangstellenden kunnen hun schriftelijke sollicitatie met cv en motivatiebrief, uiterlijk zondag 29 mei 2022, mailen naar sollicitatie@onderwijsgroepamersfoort.nl.
 
Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur.
 
De eerste gespreksronde vindt op vrijdag 10 juni  a.s. plaats en de tweede gespreksronde op donderdag 16 juni.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.