Vacature Conrector bovenbouw havo/vwo in Amersfoort

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Conrector bovenbouw havo/vwo 
Datum online
2022-05-13 13-5-2022
Sluitingsdatum
30-5-2022
Met ingang van
1-8-2022
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.8-1
Omschrijving
 ‘t Atrium is een bruisende school voor mavo, havo en vwo met 1.000 leerlingen. Goede lessen en prettige sfeer vinden wij belangrijk. Binnen de school heerst een sfeer van saamhorigheid waarbij medewerkers hart voor onderwijs en leerlingen hebben. We zijn een school waar leerlingen niet alleen een diploma halen, maar worden voorbereid op de toekomst door een sterk accent op wereldburgerschap(internationalisering) en sport. Recentelijk zijn we uitgeroepen tot 2e sportiefste school van Nederland. En daar zijn we trots op! Aan het begin van dit schooljaar is ’t Atrium gestart met het flexrooster.
Bij ons verleg je je grenzen. Vanuit kaders krijg je de ruimte om je eigen keuzes te maken en word je gestimuleerd om initiatief te nemen en jezelf ten volste te ontwikkelen. Dat geldt voor zowel onze leerlingen als ook voor onze medewerkers.
De Onderwijsgroep Amersfoort zoekt voor ’t Atrium zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk m.i.v. het nieuwe schooljaar een inspirerende conrector met hart voor leerlingen en goed onderwijs.   
                                           
Conrector bovenbouw havo / vwo
wtf 0,8 – 1, Schaal 13
  
Wij bieden:
 • Een warme, transparante en energieke schoolcultuur.
 • Een ambitieuze werkomgeving waarin met elkaar gewerkt wordt aan de ontwikkeling van ons onderwijs.
 • Een school die op verschillende fronten sterk in ontwikkeling is.
 
’t Atrium maakt deel uit van de Onderwijsgroep Amersfoort en voert een vooruitstrevend en aantrekkelijk ontwikkelings- en beloningsbeleid. 

Als conrector geef je leiding aan je afdeling, een team van 20 tot 25 docenten, en ben je eindverantwoordelijk voor alles wat er speelt in je afdeling. Daarnaast ontwikkel je beleid op meerdere school-brede portefeuilles. Je levert een bijdrage aan het versterken van de professionele organisatie en de aanspreekcultuur. Je stimuleert samenwerking, verbinding en betrokkenheid binnen de school. Je bent benaderbaar en geeft vertrouwen. Tevens geef je ruimte aan je afdeling om verantwoordelijkheid te nemen en waarborg je de verbinding met de andere afdelingen.
 
De conrector legt verantwoording af aan de rector van ‘t Atrium.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of 1e graads
Functie-eisen
Functie-eisen:
Uit je curriculum vitae blijkt dat je beschikt over:
 • Ruime leidinggevende ervaring binnen het voortgezet onderwijs. Bij voorkeur in de bovenbouw havo / vwo.
 • Een lesbevoegdheid en ervaring voor de klas in het voortgezet onderwijs.
 • Ervaring met het ontwikkelen/implementeren van gepersonaliseerd leren.
 • Ervaring in het aansturen van onderwijsvernieuwing en/of veranderprocessen in het onderwijs.
 • Ervaring met kwaliteitszorg.
Kwaliteiten:
In gesprekken willen we de volgende kwaliteiten terugzien:
 • Onderwijskundig leiderschap: Jouw visie op voortgezet onderwijs inspireert docenten en onderwijsondersteunend personeel om de leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen. Tevens begeleid en coach je docenten in de uitvoering van de verschillende docentrollen. Je bent in staat jouw visie te vertalen naar het verder brengen van de voorwaartse beweging op ’t Atrium.
 • Samenwerking: je stimuleert en organiseert samenwerking en de professionele ontwikkeling van docenten.
 • Communicatie: je weet draagvlak te creëren voor verandering en weet weerstanden weg te nemen. Je bent communicatief sterk en maakt duidelijke afspraken met je medewerkers en spreekt hen hierop aan. Daarnaast ben je eveneens aanspreekbaar op afgesproken resultaten. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je reflecteert op je eigen handelen.
 • Analytisch werk- en denkvermogen: je kunt een vraagstuk verdelen en afzonderlijk bekijken, maar je overziet ook het geheel. Je kunt hoofd- en bijzaken goed uit elkaar halen. Vanuit een helikopterview kan je situaties of vraagstukken analyseren.
 • Persoonlijk leiderschap: je weet te reflecteren op eigen handelen en weet de ander in zijn of haar kracht te zetten. Je weet wat je waarden en talenten zijn en kan doelen kiezen die bij jou passen. Daarin laat je een lerend vermogen zien.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal 13
Arbeidsvoorwaarden
Schaal 13: € 4.501 tot € 6.270

Over 't Atrium

Naam school
Adres
Paladijnenweg 611 , 3813KD Amersfoort Utrecht
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. D. Boots
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
‘t Atrium is een bruisende school voor mavo, havo en vwo waar je als leerling en als medewerker gezien wordt. We zijn een school waar leerlingen niet alleen een diploma halen, maar worden voorbereid op de toekomst door een sterk accent op wereldburgerschap (internationalisering), sociale vaardigheden (samenwerken, inzet voor een betere wereld) en gezondheid (gezonde school, sport). Onze sportklas is een begrip in Amersfoort.

Bij ons verleg je je grenzen. Vanuit kaders krijg je de ruimte om je eigen keuzes te maken en word je gestimuleerd om jezelf ten volste te ontwikkelen. Dat geldt voor zowel onze leerlingen als ook voor onze medewerkers. Als je bij ’t Atrium komt werken, kom je te werken met zeer betrokken collega’s.
 
't Atrium is een goed georganiseerde, overzichtelijke school met circa 1.000 leerlingen, gehuisvest aan de Paladijnenweg 611 in Amersfoort. We nodigen je uit om meer over onze school te lezen op onze website.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor inlichtingen kun je contact opnemen met de heer Boots, rector ‘t Atrium 033 475 01 84/ d.boots@t-atrium.nl. Belangstellenden kunnen hun schriftelijke sollicitatie met cv en motivatiebrief voor 30 mei 2022 mailen naar sollicitatie@onderwijsgroepamersfoort.nl.
 
De eerste gespreksronde vindt op 14 juni 2022 plaats en de tweede gespreksronde op 22 juni 2022.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.