Vacature TOA in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
TOA 
Datum online
2022-05-13 13-5-2022
Sluitingsdatum
27-5-2022
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Omschrijving
In verband met ziektevervanging zoeken wij per direct een enthousiaste en breed inzetbare TOA. 

Als TOA ondersteun je de practicumlessen van onze leerlingen. Daarnaast beheer en onderhoud je de apparatuur en de voorraden en je houdt de administratie daarvan bij.

De omvang van de vacature bedraagt 0,6 fte. 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Functie-eisen:
  • je kent en handhaaft Arbo-, milieu- en veiligheidsvoorschriften;
  • je gaat flexibel en geduldig om met leerlingen en collega's;
  • je bent vaardig in het veilig werken met groepen leerlingen die met verschillende activiteiten bezig zijn;
  • je bent communicatief sterk;
  • je bent precies, enthousiast en bereid mee te denken over en vorm te geven aan vernieuwingen en ontwikkelingen;
  • je beschikt over een afgeronde opleiding als technisch onderwijsassistent of een opleiding in één van de bèta richtingen (scheikunde, natuurkunde of biologie) op minimaal MBO-4-niveau.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO Voortgezet Onderwijs
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring.


 

Over Spinoza20first

Naam school
Adres
Martin Luther Kingpark 1 , 1079RL Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. J.Persad
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Het Spinoza20first is een brede scholengemeenschap en een openbare Daltonschool. We bieden verschillende soorten onderwijs aan: atheneum, havo en mavo. Met ingang van het schooljaar 2021-2022 zullen we verder groeien naar een school met zes jaarlagen en ongeveer 800 leerlingen en 60 medewerkers. Binnen ons onderwijs dragen wij zorg voor de opvoeding van jongvolwassenen zonder vrees met belangrijke kennis en vaardigheden voor de toekomst. Leerlingen worden aangemoedigd de wereld met een nieuwsgierige, kritische maar open blik tegemoet te treden zodat directe oordelen en meningen worden uitgesteld. Het Spinoza20first werkt aan de kernwaarden van het Daltononderwijs: vrijheid in gebondenheid, zelfstandigheid, samenwerken, doelmatigheid en reflectie. De kernwaarden vereisen echter wel dat iedereen op school, zowel leerling als expert, verantwoording, verantwoordelijkheid en vertrouwen durft te nemen, te geven en te vragen. Om vrijheid te kunnen geven is het van belang dat je elkaar kunt vertrouwen. Wanneer iedereen zich aan deze waarden houdt ontstaat er een erg prettige, fijne en veilige school!
Ben jij een enthousiaste expert met passie voor je vak en je leerlingen? Ben je een kei in differentiëren, geef je gevarieerde lessen en is coachen je op het lijf geschreven? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Bij het Spinoza20first kom je te werken binnen een team van enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s! Nieuwe collega’s krijgen altijd een uitgebreid begeleidingsprogramma zodat je je snel thuis voelt en je kwaliteiten als docent. Bij ons op school krijg je de mogelijkheid om je talenten maximaal te ontwikkelen en je te professionaliseren. Laat je zien dat je meer in je mars hebt dan het geven van goede en gevarieerde lessen, dan kun je doorgroeien naar een LC- of LD-functie.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb jij een passie voor je vak en wil je werken op een van de leukste scholen in Amsterdam? Dan zoeken we jou!   

Heb je interesse in een fantastische baan als TOA bij een van de leukste scholen in Amsterdam? Stuur ons dan uiterlijk 27 mei a.s. je motivatiebrief en curriculum vitae toe. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.