Vacature Docent Nask in Barneveld

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nask 
Datum online
2022-05-13 13-5-2022
Sluitingsdatum
21-10-2022
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0 fte
Omschrijving
Graag komen we in contact met een enthousiaste en vakbekwame docent Nask. Heb je die affiniteit met Natuur en Techniek, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Ben je al bevoegd Nask-docent, of nog studerend, ook dan komen we graag me je in contact. Als docent ben je een verbinder en werkt graag samen met je collega's binnen je team en de vakgroep.

We werken op De Meerwaarde in teams, die gericht zijn rond de leerlingen van de leerlijnen basis, kader en GT. Een team bestaat uit docenten van verschillende vakgroepen, daarnaast werk je nauw samen met docenten binnen je eigen vakgroep. Als docent Nask werk je dus in een vakgroep met enthousiaste collega’s van Nask en Nask-2. We zijn als school volop in beweging, zowel op teamniveau als binnen het vakgebied.  Vind je het leuk om bezig te zijn met vakontwikkeling en het stimuleren van de ontwikkeling van leerlingen, houd je van natuurkunde (en evt. ook van scheikunde) én van vmbo-leerlingen, dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Werken op De Meerwaarde betekent werken vanuit Christelijke waarden, zoals verwoord in de samenvatting van het identiteitsbeleid van De Meerwaarde. Om een geloofwaardig beeld te laten zien willen we dat medewerkers zich in woord en daad bewust zijn van hun rol als identificatie- en voorbeeldfiguren voor de leerlingen. We vinden het dan ook belangrijk dat zij pedagogisch en didactisch in overeenstemming met de Bijbelse visie handelen. Van medewerkers wordt daarom gevraagd dat zij instemmen met de grondslag van de school en ook meelevend lid zijn van een protestants-christelijke kerk, geloofsgemeenschap of gemeente. Bij de wervings- en selectiegesprekken wordt, naast geschiktheid voor de functie, geselecteerd op medewerkers die passen bij de identiteit van de school.


 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De Meerwaarde is een prachtige school waar je volop de kans krijgt je verder te ontwikkelen. Ook hebben we goede arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve arbeidsongeschiktheid- en ziektekostenverzekering. Iedere medewerker ontvangt een iPad en studiekosten om een bevoegdheid te behalen, worden betaald door De Meerwaarde.  Er heerst een positieve teamgeest en nieuwe collega's worden goed ingewerkt en begeleid. Nieuwe medewerkers bieden wij passende begeleiding. De introductieperiode is maatwerk. Voor docenten bestaat deze bijvoorbeeld uit een introductiedag, (beeld)coaching, training 'de zes rollen van de leraar' en intervisie. Bij elke medewerker kijken we wat er nodig is, zodat hij/zij zich snel thuis voelt op onze school.

Over De Meerwaarde

Naam school
Adres
Rietberglaan 6 , 3771RD Barneveld
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. W. Hooijer
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo
Omschrijving
De Meerwaarde is een protestants-christelijke school, gevestigd in een modern gebouw met geweldige faciliteiten. Leerlingen en docenten werken op leerpleinen en in moderne praktijkruimtes. Wij werken veel samen met het bedrijfsleven.
Wij bieden docenten en onderwijs-ondersteunend personeel een moderne en plezierige werkomgeving. Daarnaast heeft De Meerwaarde als werkgever heel wat te bieden:
 • De Meerwaarde kent een uniek taakbeleid. Wij zetten ieder in zijn of haar kracht.
 • De Meerwaarde biedt haar medewerkers diverse mogelijkheden om zich te ontwikkelen door studie of begeleiding.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden voor docenten zijn er langs drie lijnen: de pedagogisch didactische lijn, de begeleidende lijn of de management lijn.
 • Personeelsleden hebben een persoonlijk actieplan en alle teams een teamplan.
 • Wij bieden (nieuwe) medewerkers passende begeleiding. De introductieperiode van docenten bestaat o.a. uit: begeleiding door een coach, beeldcoaching, intervisie en de training "De vijf rollen van de leraar".
Medewerkers herkennen zich in onze kernwaarden:
 • Duidelijk, afspraak is afspraak – helder – direct
 • Dichtbij, kleinschalig – toegankelijk – betrokken
  Gedreven, proactief – motiverend – energie
  Positief, toekomstgericht – respect – optimistisch
  Samen,  zorgzaam – attent - inlevend
Bijzonderheden
Is werken bij De Meerwaarde iets voor jou?

De Meerwaarde is een Protestants-Christelijke school met de Bijbel als uitgangspunt. Medewerkers van De Meerwaarde laten dit zien in hun werk en hoe ze met elkaar en de leerlingen omgaan. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij meelevend lid zijn van een protestants-christelijke kerk, christelijke geloofsgemeenschap of gemeente.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Overweeg je een overstap te maken naar deze mooie school, bekijk dan ook onze website waar je kunt lezen wat De Meerwaarde jou te bieden heeft. Voor meer informatie kun je contact opnemen met JennyJansma (06 2754 8420) of lees hier wat je toekomstige collega's zeggen over De Meerwaarde. https://www.demeerwaarde.nl/Personeel/Collega_s_aan_het_woord
 
 
Wij nodigen je uit om online te solliciteren door dit sollicitatieformulier in te vullen.
* Deze vacature blijft van kracht tot er een benoeming heeft plaats gevonden.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.