Vacature Onderwijsassistent in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent 
Datum online
2022-05-13 13-5-2022
Sluitingsdatum
29-5-2022
Met ingang van
25-08-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8000 - 0,9000
Omschrijving
Voor de online werkplaats van het Grafisch Lyceum Rotterdam zoeken wij een:
 
Onderwijsassistent (0,8 – 0,9 fte)
(Dit betreft een tijdelijke aanstelling van een jaar)
 
De functie:
De werkzaamheden worden uitgevoerd bij de online werkplaats van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Je assisteert en ondersteunt indien nodig de instructeur bij de begeleidende taak en je helpt met het begeleiden van studenten in de ondersteunende vakken zoals Nederlands, Engels, rekenen, maatschappijleer en ondernemersvaardigheden. Verder beheer je het lokaal van de online werkplaats en houd je administratieve zaken bij.

Eisen

Functie-eisen
Profiel:
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding en een uitstekende kennis van Nederlands en Engels taalgebruik en rekenen. Je bent in staat om kennis te nemen en begrip te vormen over de theoretische achtergronden van uit te voeren oefeningen en opdrachten. Je hebt vaardigheid in het begeleiden van deelnemers. Je bent in staat een bijdrage te leveren aan de vorming van jongeren, tot plezierige en initiatiefrijke jonge mensen. Je bent flexibel, praktisch, creatief, vasthoudend, extravert en gericht op samenwerking en resultaat. Je denkt vanuit het doel en de doelgroep en bent in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt aantoonbare affiniteit met de opleidingen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO MBO schaal 5
Arbeidsvoorwaarden
Wat we bieden:
Wij bieden een stimulerende werkomgeving, waarin de mens centraal staat en je je prima kunt ontwikkelen. Verder bieden we onder meer een uitstekende verlofregeling, 13e maand en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden. De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 2.729,- bruto per maand bij een voltijdsaanstelling, exclusief vakantiegeld (schaal 5 CAO MBO).

Over Grafisch Lyceum Rotterdam

Adres
Heer Bokelweg 255 , 3000BR Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ria van Zoest
Omschrijving
Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen voor de wereld van media, entertainment en technologie; de creatieve industrie. De organisatie telt 450 medewerkers en wekelijks volgen circa 4.500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maakt een vmbo-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten. Zowel aan medewerkers als studenten worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen. Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw M.E.T. Woudstra, Sectordirecteur, telefoon 088 200 15 00. De oriënterende gesprekken vinden plaats in juni. Je sollicitatie kun je tot en met zondag 29 mei a.s. via het online sollicitatieformulier van het Grafisch Lyceum Rotterdam/Meesterbaan insturen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.