Vacature Enthousiaste Receptioniste in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Enthousiaste Receptioniste 
Datum online
2022-05-13 13-5-2022
Sluitingsdatum
22-5-2022
FTE
0.8 fte
Omschrijving
Wie zoeken wij?
OSG Hugo de Groot zoekt vanaf half juni een enthousiaste receptioniste ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat. De vervanging zal tot ongeveer maart 2023 duren. Je gaat aan de slag als receptioniste op onze school en voert daarbij alle voorkomende werkzaamheden uit. Tot deze werkzaamheden behoren onder andere het opnemen en afhandelen van telefonische vragen, het verwerken van absenties van leerlingen, het ontvangen en te woord staan van gasten (ouders, collega’s, andere betrokkenen) en je bent een belangrijk aanspreekpunt vormen voor onze leerlingen. Wij zoeken een receptioniste voor vier dagen per week (maandag tot en met donderdag). De werktijden zijn dagelijks van 07:30 uur tot 16:00 uur.

Wat vragen wij?
Een enthousiaste collega die:
  • Minimaal een MBO werk- en denkniveau heeft en een voor de functie relevante opleiding heeft genoten.
  • Ruime ervaring heeft met receptiewerk.
  • Communicatief sterk is en op een heldere en verbindende manier communiceert.
  • Resultaatgericht en proactief is.
  • Een flexibele, stressbestendige, servicegerichte houding heeft.
Wat kunnen wij bieden?
Een fijn team van ongeveer 85 collega’s die samen zorgen dat de ca. 750 leerlingen elke dag goed onderwijs krijgen in een prettige en veilige sfeer. De aanstelling zal vanaf half juni tot en met maart 2023 zijn. De waardering van de functie is schaal 3 conform de CAO Voortgezet Onderwijs 2021.

Verder kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  • Een uitstekende verlofregeling.
  • Een eindejaarsuitkering van 8 procent van het jaarsalaris.
  • Automatische pensioenopbouw bij het ABP.
  • Goede scholingsmogelijkheden.
  • Korting op diverse verzekeringen.


Nadere informatie en solliciteren:
Onze school
OSG Hugo de Groot is een school voor mavo, havo en vwo. Binnen het vwo bieden wij zowel atheneum als gymnasium aan. Daarnaast hebben we een ISK, waar leerlingen die nog maar kort in Nederland wonen, kennismaken met het Nederlandse onderwijs.

Op Hugo de Groot zijn we betrokken met elkaar. Het zit in ons DNA om niet alleen naar onszelf te kijken en er voor anderen te zijn. Onze docenten en onze leerlingen kennen elkaar, we zijn hecht en niemand wordt buitengesloten. En we geven ook wat terug aan de maatschappij: onze leerlingen houden daar voor de rest van hun leven mooie herinneringen aan over.

De Hugo de Groot biedt veel begeleiding aan nieuwe collega’s. Wij bieden begeleiding vanuit de sectie, vanuit onze coaches, vanuit ons managementteam en ons zorgteam. Daarnaast is er veel intervisie, zodat nieuwe collega’s snel bekend zijn met de sfeer en de cultuur op de Hugo de Groot.
 
Onze scholengroep
OSG Hugo de Groot is onderdeel van SNZ. Samen met het Olympia College, RVC de Hef en het Einstein Lyceum vertegenwoordigen wij het complete aanbod van openbaar voortgezet onderwijs in Rotterdam-Zuid. Vanuit die identiteit staan wij mede aan de basis van het Rotterdam van morgen. Zeker in deze tijd, nu Zuid in beweging komt en de versnellende vernieuwing actueler is dan ooit, ontstaat er een belangrijke opgave voor het onderwijs om aan te haken en mee te vernieuwen. Wij vinden dat onze leerlingen op Zuid het verdienen om mee te gaan in die vernieuwing. Sterker nog, zij moeten die vernieuwing in de toekomst zelf vormgeven.  
 
Om dat te bereiken, leggen we de lat voor onszelf hoog. Met uitdagend en ambitieus onderwijs, in constante verbinding met de maatschappij, willen wij onze leerlingen opleiden tot betrokken en zelfbewuste jongvolwassenen. Om dit te realiseren, zijn wij altijd op zoek naar bevlogen onderwijzers, ondersteuners en leidinggevenden, die met ons het Rotterdams openbaar onderwijs op Zuid verder willen ontwikkelen. Want het beste wat het openbaar onderwijs te bieden heeft, hoort hier op Zuid, vinden wij. Help jij ons de volgende stap te zetten?
 
Solliciteren
U kunt tot zondag 22 mei a.s. uw schriftelijke sollicitatie met CV richten aan dhr. J. Perdaan, directeur OSG Hugo de Groot, via e-mailadres secretariaat@osghugodegroot.nl. Voor meer informatie over de functie en procedure kunt u contact opnemen met dhr. J. Perdaan via j.perdaan@osghugodegroot.nl of 010 – 283 11 66. Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Website: www.osghugodegroot.nl
 
Tel: 010 – 283 11 66
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Afhankelijk van werkervaring en opleiding

Over osg Hugo de Groot

Naam school
Adres
Nachtegaalplein 53 , 3082NK Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afdeling Werving
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.