Vacature Directeur in Waddinxveen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Directeur 
Datum online
2022-05-13 13-5-2022
Sluitingsdatum
3-6-2022
Met ingang van
1-8-2022
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
De Dick Brunaschool is op zoek naar een ondernemende directeur die ons motto “We dromen groot, we beginnen klein” onderschrijft en die samen met een collega-directeur de tweekoppige directie vormt van onze groeiende school.

Wie zijn wij?

De Dick Brunaschool is een groeischool in de nieuwbouwwijk Park Triangel in Waddinxveen. Op dit moment telt de school zo’n 530 leerlingen. Sinds mei 2020 zit de school in een prachtig nieuw gebouw. Wij vinden het belangrijk dat kinderen onderwijs krijgen dat aansluit bij de maatschappij van nu én de toekomst. We bieden eigentijds en innovatief onderwijs, waarbij de kinderen veel kennis en vaardigheden opdoen. Er is aandacht voor leren leren, plannen en organiseren. We sluiten aan bij het niveau van het kind en werken van daaruit verder. De school zal de komende jaren verder groeien richting 800 leerlingen. De directie van de Dick Bruna heeft de taak om het persoonlijke karakter van de school en de kwaliteit van het onderwijs op het huidige hoge peil te houden. Meer informatie over onze school vind je op onze website.

De Dick Brunaschool is een school van Stichting Klasse. Stichting Klasse maakt inspirerend openbaar basisonderwijs mogelijk. Dit doen we met een open blik naar elkaar en de wereld. Stichting Klasse heeft zeventien locaties in de regio Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk en Woerden, waar zo'n 400 medewerkers onderwijs verzorgen aan ongeveer 3.000 leerlingen. Bij Klasse dagen we onze medewerkers uit om te blijven leren en te ontwikkelen en zo met elkaar goed eigentijds onderwijs te bieden aan onze leerlingen.  

Eisen

Functie-eisen
Wie ben je en wat neem je mee?
Met jouw betrokken houding en leiderschapskwaliteiten zorg jij voor een krachtige samenwerking binnen de school. Samen met je collega-directeur stuur je op de schoolontwikkeling en weet je het team te inspireren.

Je bent:
 • ambitieus en ondernemend en durft buiten de bestaande kaders te denken;
 • communicatief zeer sterk;
 • gericht op samenwerking en verbinding tussen leerkrachten, leerlingen en ouders;
 • een positief ingesteld persoon en denkt in kansen;
 • leergierig en in staat de ontwikkeling van anderen te ondersteunen en te stimuleren;
Tot slot beschik je over HBO+ werk- en denkniveau, waarbij een schoolleidersopleiding een belangrijke pré is.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
 • Een omgeving waar samenwerken, kennis delen en ondernemerschap centraal staan;
 • Een fijne school met een enthousiast team;
 • Alle ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven;
 • Goede begeleiding op maat;
 • Een positieve, lerende cultuur waarbij altijd wordt gekeken naar wat er wél mogelijk is;
 • Een aanstelling voor 0,8 - 1,0 fte;
 • Salaris conform de cao PO;
 • Een eigen laptop en mobiele telefoon.

Over Dick Brunaschool

Naam school
Adres
Parklaan 3 , 2742MG Waddinxveen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ouwerkerk
Omschrijving
Op de Dick Brunaschool vinden wij het belangrijk dat kinderen onderwijs krijgen dat aansluit bij de maatschappij van nu én de toekomst. We bieden eigentijds en innovatief onderwijs, waarbij de kinderen veel kennis en vaardigheden opdoen. Er is daarbij aandacht voor leren leren, plannen en organiseren. Wij geven onderwijs op maat en samen leren, samen werken en samen spelen staan bij ons centraal.

Wij zijn gehuisvest in een prachtig eigentijds gebouw in de nieuwe wijk Park Triangel in Waddinxveen. De school groeit hard en biedt onderwijs aan zo'n 500 leerlingen. Op www.dickbrunaschool.nl vind je nog veel meer informatie over onze school!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Hoe nu verder?
Solliciteren is zo gedaan via de ‘solliciteer nu- button’!
Wij ontvangen je motivatiebrief en CV graag uiterlijk 3 juni 2022.

Wil je meer weten over de vacature en de procedure? Neem dan contact op met Iris Ouwerkerk, adviseur ontwikkeling personeel & organisatie, tel. 0182-622711 of i.ouwerkerk@stichtingklasse.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.