Vacature Groepsleerkracht middenbouw in Amersfoort

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht middenbouw 
Datum online
2022-05-12 12-5-2022
Sluitingsdatum
31-5-2022
Met ingang van
01-08-2022
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Een klas met 15 enthousiaste en leergierige kinderen en een team van ervaren collega’s zijn op zoek naar jou! De Dr. M van der Hoeveschool is volop in ontwikkeling. Samen met sbo Kingmaschool werken we de komende jaren aan een sterke nieuwe sbo school in Amersfoort Zuid. Over 3 jaar betrekken we een nieuw schoolgebouw. Ben jij iemand die mee wil bouwen, dan kunnen we jouw enthousiasme en ervaring goed gebruiken! 

Eisen

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil bouwen aan onze nieuwe school. Dat zal met vallen en opstaan gaan en daarom hechten we er veel belang aan dat je goed kunt reflecteren; Steeds op weg om met elkaar te leren en te verbeteren.
In alle groepen is naast de leerkracht (deels) een onderwijsassistent aanwezig die didactisch en pedagogisch ondersteunt. Op basis van gelijkwaardigheid stuur je deze aan en draag je verantwoordelijkheid voor de groep.
Als leerkracht zorg je dat kinderen met plezier naar school komen, geef je leerlingen vertrouwen en zorg je ervoor dar leerlingen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen.
Ervaring is een pré, maar niet persé noodzakelijk. Vanzelfsprekend ben je bevoegd om les te geven in het primair onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L11
Arbeidsvoorwaarden
  • Teamleden die jou als nieuwe collega met veel plezier ondersteunen en begeleiden;
  • Een brutosalaris conform cao PO van minimaal (€2.738 - €4.534,-) (schaal L11) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.  
  • Een arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast contract binnen Meerkring. 
  • Collectiviteitskorting op diverse verzekeringen;  
  • Reiskostenvergoeding (o.b.v. cao PO), vakantie-uitkering van 8% en eindejaarsuitkering van 6,3%;
  • Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling en toegang tot trainingen en opleidingen via de Meerkring Academie KlasMastr en een persoonlijke opleidingsbudget.
  • De kans om onze school mede verder vorm te geven!

Over SBO Van der Hoeveschool

Adres
Ringweg Kruiskamp 126 , 3814WT Amersfoort Utrecht
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (basis) onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Van Bohemen
Omschrijving

De Dr. M. van der Hoeveschool biedt onderwijs aan leerlingen met speciale onderwijsbehoeften in de leeftijd van 4 tot 13 jaar die op leergebied vastlopen, of dreigen vast te lopen, in het regulier basisonderwijs. Wij zijn een openbare school waar actief aandacht wordt besteed aan de overeenkomsten en verschillen tussen kinderen, zonder voorkeur voor één bepaalde opvatting. De school heeft een heel fijn pedagogisch klimaat.

Vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid werkt het team op een professionele manier samen om de leerling voor te bereiden op zijn of haar (nabije) toekomst.

Zelfstandigheid, sociale zelfredzaamheid en het bijbrengen van een positief en realistisch zelfbeeld zijn daarbij belangrijke doelen. Daarnaast richten wij ons, rekening houdend met ieders eigen mogelijkheden, op het bijbrengen van didactische vaardigheden.

Lees meer op onze website: www.mvanderhoeve.nl

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Je kan uiteraard meteen solliciteren, daar worden wij blij van! Dat kan door vóór 30 mei 2022 jouw cv en motivatie te sturen naar administratie.vanderhoeve@meerkring.nl ter attentie van Bob van Bohemen (directeur). Wil je liever eerst vrijblijvend kennismaken met de school of informatie? Bekijk onze www.mvanderhoeve.nl of neem contact op met Bob van Bohemen 06-17474369 (privé), 033-4721580 (school). We streven er naar om de sollicitatieprocedure voor 30 juni 2022 af te ronden.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.