Vacature Leerkracht groep 1/2 in Utrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 1/2 
Datum online
2022-05-10 10-5-2022
Sluitingsdatum
31-5-2022
Met ingang van
01-08-2022
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0000
Omschrijving
Wij zijn dus op zoek naar een "alleskunner" voor onze basisschool Joannes XXIII in Utrecht. Gewoon een hele leuke en fijne collega voor één van de groepen 1/2 . De groep zal bij aanvang van het schooljaar bestaan uit zo'n 16 kinderen en zal uiteindelijk doorgroeien naar ongeveer 26 kinderen aan het eind van het schooljaar. Het betreft hier een fulltime baan, maar parttimers kunnen ook reageren! Dan zorgen wij voor een mooie combinatie!
Alle hulp en ondersteuning wordt geboden en samen met je nieuwe collega's ga je lekker aan de slag om de kinderen te bieden wat zij nodig hebben.
Basisschool Joannes XXIII is een school waarin mooie initiatieven genomen worden! Een gloednieuwe bibliotheek! De Wow! - Academie! Een uitgewerkt kleuterplan! Etc. Kijk op http://www.joan23.nl of op www. scholenopdekaart.nl. 
Op zo'n school wil je toch gewoon werken?
En oh ja, bovenop je salaris krijg je volgend jaar ook nog een extra toelage!
Ik zou zeggen: DOEN!!!

Eisen

Functie-eisen
Gewenste opleiding is de PABO. Iedereen is welkom: van starter tot ervaren leerkracht!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Op basis van het laatst verdiende salaris komen we samen tot een mooi plaatje!

Over Joannes XXIII

Naam school
Adres
Neckardreef 115 , 3562CM Utrecht Utrecht
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. R. Koopman
Omschrijving
De Joannes XXIII is een basisschool in de wijk Overvecht in Utrecht. De school is gesitueerd  in een prachtig nieuw schoolgebouw met een uitdagend schoolplein.  Op de Joannes zitten zo'n 216 kinderen die les krijgen van ongeveer 22 enthousiaste (parttime) leerkrachten. Wij besteden grote aandacht aan de brede ontwikkeling van de kinderen en hebben daarbij hoge verwachtingen van de kinderen.
Zo geven iedere week ervaren muziekdocenten in het kader van de MuziekRoute muziekles aan de kinderen van onze school, waarbij de kinderen van groep 5 zelfs les krijgen in, naar keuze, cello, viool, trompet, gitaar of slaginstrumenten. Op de donderdag en vrijdag krijgen de kinderen bewegingsonderwijs van de vakleerkracht.
Wij hebben een continurooster. Om 08.10 uur komen de kinderen binnen en gaan om 14.30 uur weer naar huis. Op woensdag gaan zij om 12.00 uur naar huis en zijn 's middags vrij. De kinderen krijgen les in een prachtig gebouw met een eigen grote gymzaal!
Dit is echt een school waar je graag wilt werken! 

De Jonnes XXIII is een van de drie scholen die vallen onder een kleine stichting: de SOZKO. Wij zorgen goed voor het personeel. Iedere werknemer ontvangt een laptop en krijgt veel tijd voor lesboorbereiding en verwerking. Kijk ook eens op onze website: www.joan23.nl !

De school werkt samen met de 11 andere basisscholen in Overvecht. Samen vormen zij de Brede School Overvecht. Belangrijke pijlers binnen de Brede School Overvecht zijn:
  • Talentontwikkeling
  • Vreedzame Wijk
  • MuziekRoute.

Voor meer informatie over wat er in de school allemaal gebeurt, kan je kijken op onze website: http://www.joan23.nl

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je interesse? Dat kan eigenlijk ook niet anders!! Stuur dan een motivatie plus CV mail naar ronald.koopman@joan23-sozko.nl. Je krijgt dan snel een bericht terug! Ik hoop snel wat van je te lezen!
hartelijke groet,
Ronald Koopman (directeur)
basisschool Joannes XXIII
Neckardreef 115
3562 CM Utrecht
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.