Vacature Zij-instromer in Heemstede

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Zij-instromer 
Datum online
2022-05-09 9-5-2022
Sluitingsdatum
22-8-2022
Met ingang van
1-2-2023
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Onze leerlingen zoeken leerkrachten die voor hen het verschil kunnen maken.
Werken in het basisonderwijs doet er toe: je biedt kinderen optimale kansen om zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke, goed in hun vel zittende en goed functionerende wereldburgers. Niet alleen geef je lessen in taal en rekenen, maar ook leer je ze verantwoord om te gaan met de wereld die aan hen is toevertrouwd, om te zien naar elkaar en om te gaan met verschillen.
Dat gaat lang niet altijd vanzelf, maar volgens veel van onze leerkrachten is het wel ‘het mooiste beroep van de wereld’.

Wil je voor de klas, maar heb je nog geen pabo-diploma?
Twee keer per schooljaar start TWijs een voorselectieprocedure voor iedereen die belangstelling heeft om een lesbevoegdheid te behalen. Te weten in januari en in augustus. De voorselectie van januari leidt tot een start van de pabo in september. Die van augustus tot een start van de pabo in februari.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar: 
Enthousiaste potentiële leerkrachten, die als zij-instromer werken en leren willen gaan combineren;
  • met een bac- of mastertitel die in aanmerking willen komen voor het formele zij-instroomtraject of; 
  • met een bac- of mastertitel die een voorkeur hebben voor de Verkorte Deeltijd pabo of;
  • met een MBO-4 opleiding die de Flex-Duaal pabo willen gaan doen of;
  • misschien ben je al begonnen met de pabo en wil je alsnog starten met een betaald werk-leertraject!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
  • bij het formele zij-instroomtraject salaris in schaal L10 (cao po). Inschaling op basis van voorgaande relevante werkervaring en opleiding;
  • bij de andere opleidingsvarianten salaris in schaal 7 OOP. Inschaling op basis van voorgaande relevante werkervaring en opleiding;

Over Stichting TWijs

Naam school
Adres
Garenkokerskade , 2101AJ Heemstede
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ans Themmen
Omschrijving
TWijs’ staat voor Tienduizend kinderen wereldwijs. Dit is onze missie: in de jaren 2020-2030 samen bij 10.000 kinderen kennis, vaardigheden en de wijsheid te ontwikkelen zodat ze hun plaats in de wereld kunnen vinden.

TWijs is een stichting met een christelijke en katholieke identiteit. Dat betekent dat er op scholen van TWijs ruimte is voor alle kinderen, ouders en collega’s die zich bij ons thuis voelen en die onze grondslag respecteren. Natuurlijk moet de school ook passend zijn voor uw kind. En zo niet, dan gaan we samen op zoek naar de school die het beste is voor uw dochter of zoon.

TWijs bestuurt 31 scholen in de gemeenten Bloemendaal (met de dorpskernen Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal en Overveen), Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede en Zandvoort. Ruim 7.300 kinderen bezoeken onze scholen; dat zijn scholen voor basisonderwijs, speciaal basisonderwijs, speciaal en voortgezet speciaal onderwijs. Daarnaast bestuurt TWijs de Internationale Taalklas voor nieuwkomers en de International School Haarlem.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.