Vacature Docent Engels in Edam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Datum online
2022-04-06 6-4-2022
Sluitingsdatum
1-7-2022
Met ingang van
01-08-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 fte
Omschrijving
Het Atlas College heeft voor de locatie SG De Triade per 1 augustus 2022 een vacature voor een docent Engels (0,8 fte).
 
Naar wie zijn wij op zoek?
Je gaat lesgeven aan leerlingen van het vmbo. Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en weet hoe je de lesstof goed kan overbrengen op de leerlingen. Je begeleidt en coacht de leerlingen bij hun leerdoelen. In je rol als mentor onderhoud je contacten met de ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast weet jij hoe je je leerlingen motiveert om zo het maximale eruit te halen en zorg je voor een veilige leeromgeving. We zoeken een enthousiaste en bevlogen docent die er plezier in heeft zijn of haar kennis en vaardigheden over te brengen op onze leerlingen en die de vakgroep met vakkennis kan ondersteunen.
 
Wat breng  jij mee?
Je bent in het bezit van een tweede graads bevoegdheid Engels of je bent studerende hiervoor. Verder beschik je over goede pedagogische en didactische vaardigheden en heb je affiniteit met het lesgeven aan vmbo-leerlingen. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen op de voet volgt en goed kunt omgaan met het gebruiken van digitale leermiddelen.
Je past goed binnen het Atlas College als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, plezier en betrokkenheid centraal staan. Door ons hoogwaardige onderwijs bieden wij onze leerlingen een stevige basis voor een goede toekomst.
 
Wat bieden wij?
Scholen met karakter! Een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie en waar je samenwerkt met betrokken collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat je je snel thuis voelt bij ons!
Deze functie is gewaardeerd in schaal LB, maximaal € 4463,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.

Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi-collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 uur bij een fulltime dienstverband en een laptop in bruikleen.
Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.

Het Atlas College heeft vijf scholen in één organisatie, dus extra veel doorgroeimogelijkheden. Alle scholen zijn tevens ROWF-opleidingsscholen.
 
Solliciteren?
Enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met mevrouw J. van Schendel, locatiedirecteur: 0299-480090.

Je kunt hieronder via de button Solliciteren jouw gegevens achterlaten en jouw motivatiebrief en CV uploaden.
 
Toch niet wat je zoekt maar wel geïnteresseerd in het Atlas College?
Kijk dan eens bij de actuele vacatures op onze andere scholen: www.atlascollege.nl
 
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads

Over SG De Triade

Naam school
Adres
Nijverheidstraat 2 , 1135GE Edam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. J.van Schendel
Niveau
lwoo, vmbo, mavo
Omschrijving
Schoolportret

Scholengemeenschap De Triade is dé technische opleider in de regio Waterland. Wij geloven dat we van onze 485 leerlingen de beste (vak)mannen en vrouwen van de toekomst kunnen maken. Dat doen wij door gewoon goed technisch onderwijs te bieden op vmbo-niveau. En daar zijn we trots op.
Binnen De Triade werken we vanuit vier speerpunten: gezond, verstandig, veilig & handig. Daarbij helpen wij onze leerlingen bijvoorbeeld met een gezonde levensstijl door binnen en buiten onze lessen aandacht te geven aan voeding, sociaal gedrag, sport & beweging, alcohol- en drugsgebruik, roken en seksualiteit.

Samen met onze leerlingen bouwen we aan de toekomst. We leren ze nuttige vakvaardigheden maar begeleiden ze ook om een actieve en verantwoordelijke burger te worden. Respect voor elkaar en voor jezelf speelt hier een belangrijke rol in. Wij bieden naast de technieklessen ook lessen ‘gelukskunde’ aan, zodat de leerling zowel verstandig met zijn vak als met zijn omgeving en zichzelf omgaat.
Wij hebben één belangrijke regel en dat is: ‘wij doen normaal’. Dit geldt in de school op alle vlakken, zowel binnen als buiten de les ten opzichte van elkaar, de materialen en de omgeving.

De Triade is een kleinschalige en veilige school. Leerlingen worden niet alleen gezien, ze voelen zich ook echt gezien. Dit geldt ook voor de ouders van onze leerlingen. Communicatie met ouders en leerlingen is een belangrijk speerpunt van de school. We doen het samen!

Binnen onze drie technische profielen BWI, MVI en PIE kunnen leerlingen zich optimaal ontwikkelen tot vakman of vakvrouw. We maken gebruik van moderne middelen en verliezen hierbij ook het ambacht niet uit het oog.
We werken nauw samen met de omgeving, zowel met het primair onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs als de gemeente. Ook met de bedrijven in de regio hebben we goede contacten. Dit vinden we enorm belangrijk en het is iets waar we continu aan blijven werken. Onze medewerkers zijn zichtbaar in de omgeving en voelen zich verbonden met de omgeving.
   
Voor een uitgebreider beeld van onze school verwijzen wij naar onze website: www.detriade.nl  


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.