Vacature Ervaren leerkrachten voor onze vaste invalpool in Vlaardingen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Ervaren leerkrachten voor onze vaste invalpool 
Datum online
2022-09-01 1-9-2022
Sluitingsdatum
22-4-2023
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,2 - 1,0
Omschrijving
SIKO heeft een eigen vaste invalpoule met flexibele ervaren leerkrachten. Vanuit de vaste invalpoule worden invalleerkrachten voor langdurende vervanging ingezet bij één van onze veertien scholen in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam.

Als invalleerkracht in de vaste invalpoule heb je een contract voor een vast aantal uren per week. Je ontvangt iedere maand salaris én een flexibiliteitstoeslag. 

Vanuit de vaste invalpoule ben je op alle SIKO scholen en in alle groepen inzetbaar. Natuurlijk houden we rekening met jouw voorkeuren, bijvoorbeeld het aantal uren en dagen dat je wilt werken en of je liever in de onderbouw of bovenbouw werkt.

Gemiddeld word je per schooljaar op drie scholen ingezet. Als er geen invalvraag is, werk je op je stamschool. Een enkele keer kan het voorkomen dat we je, bijvoorbeeld tussen twee langdurige invallen in, voor kortdurende inval inzetten. Dat doen we altijd in overleg.

Wat heb je nodig?
- een PABO diploma
- enkele jaren ervaring als leerkracht

Vind je het leuk om ervaring op te doen bij diverse SIKO scholen met een unieke werkwijze en sfeer? Vind je het fijn om een belangrijk steunpunt voor de kinderen te zijn als hun vertrouwde juf of meester wegvalt? Wil je jouw horizon verbreden bij SIKO?

Klik dan op 'solliciteren'. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Naast je leerkrachtsalaris ontvang je - naar rato van je betrekkingsomvang - een flexibiliteitstoelage van € 200,- bruto per maand.
Het is altijd mogelijk om door te stromen naar een reguliere plaats op één van de SIKO-scholen als er een vacature is.

 

Over SIKO onderwijs

Naam school
Adres
Burgemeester van Lierplein 71 , 3134ZB Vlaardingen NL
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Nicole Lobbe
Omschrijving
We doen het samen!
 
SIKO is een innovatieve onderwijsorganisatie waarin leren centraal staat. Wij bieden op onze veertien scholen in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis onderwijs en opvang aan kinderen t/m 13 jaar. Onze scholen geven goed en ambitieus onderwijs waarin kinderen kennis en vaardigheden opdoen, gezien worden en anderen zien. 

De kwaliteit van het onderwijs voor alle kinderen heeft een belangrijke plek. We gaan voor professionele en betrokken medewerkers die met werkplezier, vitaliteit en beroepstrots werken vanuit onze kernwaarden:  verwondering, verbinding, vertrouwen, creativiteit en lef. We doen het samen met collega’s, ouders, kinderen en onze partners. Samen zorgen we dat ieder kind gelijke kansen heeft om zijn talent te ontdekken en ontwikkelen zodat zij behendig op weg gaan naar een mooie toekomst. Doe met ons mee!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.