Vacature Leerkracht groep 8 De Brandaris in Hoofddorp

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 8 De Brandaris 
Datum online
2022-04-01 1-4-2022
Sluitingsdatum
26-8-2022
Met ingang van
01-08-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4-0,6
Omschrijving
Werk je graag samen in een hecht team aan goed onderwijs? CBS De Brandaris in Hoofddorp zoekt voor het nieuwe schooljaar een leerkracht voor groep 8. Wij zijn een vreedzame school waarbij leerlingen zich veilig en geliefd voelen. Jij maakt daarin het verschil voor onze leerlingen. Ga jij die uitdaging aan om de veiligheid en het onderwijs op onze school te waarborgen? Samen bespreken we je werkdagen en uren.
 
Over De Brandaris 
De Brandaris heeft als motto: “lekker in je vel en optimaal presteren”. Wij zijn een gezellige, stabiele, christelijke basisschool. Samen zorgen we voor een vredige sfeer en rust. Dit draagt bij aan de optimale ontwikkeling van onze leerlingen. Als cultuurmagneetschool stimuleren wij het creatief denken van onze leerlingen. 
 
Als school hebben wij het welbevinden van de kinderen en onderwijskwaliteit hoog in het vaandel staan. CBS de Brandaris vormt samen met basisschool Klavertje vier en SKH Kindcentrum Mirakels de Community school ‘In de Breedte’. In ons Community learning center zijn verschillende Labs waar kinderen kunnen leren over: gezonde voeding, bewegen en sport, duurzaamheid, milieu en natuur. Alleen ga je misschien sneller, op de Community school kom je verder!
 
Videopitch

Eisen

Functie-eisen
Wie ben jij?  
 • Je bent bevoegd leerkracht binnen het basisonderwijs.
 • Je hebt oog voor iedere leerling als individu en jouw werkdag is geslaagd als ieder kind zich gezien en geliefd voelt.
 • Je wordt enthousiast van de slogan ‘Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder’ en ons schoolmotto ‘Lekker in je vel, optimaal presteren’ spreekt je aan.
 • Je draagt graag bij aan een veilige en rustige sfeer binnen de school.
 • Je streeft ernaar om de hoogste kwaliteit onderwijs te bieden en bent bereid je hierin te blijven scholen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden
 • Een passend salaris.
 • We bieden de mogelijkheid deze functie te combineren met een specialisatie (L11).
 • Het is mogelijk om deze functie te combineren met de functie van vakleerkracht bewegingsonderwijs waarbij je 3 dagen als gymleerkracht werkt en 2 dagen voor de klas staat in groep 8.
 • Uitzicht op een vaste benoeming na één jaar.
 • Je komt te werken in een hecht team van onderwijsprofessionals, waarbij elkaar motiveren, helpen en stimuleren centraal staat.
 • Structurele aandacht en tijd voor persoonlijke en professionele groei dankzij de Hoofdpoort Academie. 
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals cafetariaregeling 
 • Je wordt begeleid door één van onze collega’s, zodat er tijd is voor jouw vragen en je de school goed leert kennen.
 • Een school waar je welkom bent.

Over CBS de Brandaris

Naam school
Adres
Dussenstraat 34 , 2134DL Hoofddorp
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
De Brandaris heeft als motto: “lekker in je vel en optimaal presteren”, en dat is van toepassing op onze leerlingen en medewerkers. De school werkt met het leerstofjaarklassensysteem. We zitten met ca. 400 leerlingen (15 groepen) in een prachtig sfeervol schoolgebouw. Met een vast omkaderd lesprogramma voor de vakgebieden volgen we elk kind in zijn of haar ontwikkeling en streven ernaar om met de juiste zorg en aandacht bij de onderwijsbehoefte van het kind aansluiten. Een leerrijke omgeving, goed klassenmanagement, passende methodes en de juiste pedagogisch-didactische leerkrachtvaardigheden vormen de basis voor een optimaal welbevinden en ontwikkeling van onze leerlingen. Met onderwijsinhoudelijke leerwerkgroepen werken we samen met het ondersteuningsteam van specialisten bij zorg, lezen, ICT en gedrag. Gedeeld leiderschap en gedeelde verantwoordelijkheid stimuleren wij met als doel steeds beter en effectiever onderwijs te geven aan onze leerlingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Enthousiast? Solliciteer vandaag nog! 
Ben je enthousiast geworden over de vacature en onze school? Solliciteer direct door een e-mail met je CV en een korte motivatie te sturen naar personeel@meerprimair.nl o.v.v. ‘vacature leerkracht groep 8 CBS De Brandaris’.  
 
Solliciteren is mogelijk tot 22 augustus 2022. 
 
Meer weten? 
Bel gerust met de directeur Lisette Braaksma via 023 – 5618 610. Of je kunt een mail sturen naar directie@cbsdebrandaris.nl. Kijk ook op www.cbsdebrandaris.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.