Vacature Docent Nederlands 1e of 2de graads in Enkhuizen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e of 2de graads 
Datum online
2022-03-18 18-3-2022
Sluitingsdatum
31-5-2022
Met ingang van
Nieuw schooljaar
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,8 - 1,0 fte
Omschrijving
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een 1e graads of 2de graads docent Nederlands.
 
Als docent op de RSG geef je les aan zowel de onder- als bovenbouwklassen van onze mavo, havo en atheneum. Als docent geef je natuurlijk de vaklessen, maar hiernaast bieden wij onze leerlingen ook verschillende flexlessen aan. Onze school kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en we hechten veel waarde aan een goede sfeer.
 
Wij zijn op zoek naar docenten die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de ambities zoals we die opgesteld hebben in ons schoolplan 2020 – 2024. In dit schoolplan staan formatief evalueren, een doelgericht mentoraat, aandacht voor brede vorming en de ontwikkeling van een kerncurriculum centraal. Dit alles doen wij door hoge eisen te stellen aan onze leerlingen, maar ook aan elkaar.
 
Als docent op de RSG ben je natuurlijk onderdeel van de vaksectie, maar daarnaast zijn er binnen onze school meerdere werkgroepen en/of samenstellingen actief die als doel hebben om van en met elkaar te leren.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Comform CAO-VO

Over RSG Enkhuizen

Naam school
Adres
Boendersveld 3 , 1602DK Enkhuizen Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Koen Groot
Omschrijving
Ons motto is ‘een levende school, een school voor je leven’. We bereiken dat door leerlingen in een prettige sfeer kwalitatief hoogstaand onderwijs, een mensgerichte leerlingbegeleiding en een actief schoolleven te bieden.
We streven naar een werkwijze waarbij we door formatief handelen leerlingen nog beter voorbereiden op hun eindexamen. Het opstellen van een kerncurriculum is een vereiste daarvoor. Door brede vorming en een doelgerichte aanpak van het mentoraat willen we onze leerlingen beter voorbereiden op het leven na het halen van hun diploma. Bij de RSG gaat brede vorming over het bijbrengen van die kennis, vaardigheden en gedrag die je nodig hebt om mee te doen in de maatschappij. We streven ernaar om brede vorming duidelijk herkenbaar in de lessen en het curriculum terug te laten komen. 

Wij zijn een openbare scholengemeenschap voor mavo, havo en atheneum en bieden op al deze niveaus tweetalig onderwijs aan. De RSG Enkhuizen is op één locatie gevestigd.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Eind mei zullen de sollicitatiegesprekken plaats vinden.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.