Vacature Administratieve Duizendpoot 0.8-1.0 fte in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Administratieve Duizendpoot 0.8-1.0 fte 
Datum online
2022-03-14 14-3-2022
Sluitingsdatum
15-7-2022
Met ingang van
Per direct
Omschrijving

# **Maak jij van onze scholen net zo'n populair merk als Chocomel?**


_Administratieve duizendpoot voor de werving met communicatieskills_


**De Archipel, De Piloot en Het Passer College**

**_Feeling voor promotie_**

Jij bent hét visitekaartje van onze scholen. Met jouw feeling voor promotie weet jij de scholengroep om te toveren tot een bekend merk. Positioneren zit in jouw bloed. En jij draait je hand niet om voor het maken van een post via sociale media. Een filmpje verspreiden via TikTok om het leuke verhaal van onze scholen te vertellen? Geen enkel probleem: Jij weet die nieuwe, jonge kracht enthousiast te krijgen! Of kom jij er na de rondgang bij verschillende afdelingen achter dat er een borrel georganiseerd moet worden om de neuzen dezelfde richting in te krijgen? Dan organiseer je dat toch gewoon, ook leuk!

Bovendien ben je een pro-actieve verbinder, adequaat en je denkt graag out of the box. Herkenbaar? Dan ben jij misschien wel onze toekomstige administratieve duizendpoot voor het werving- en selectieproces. Want jij zet niet alleen jouw communicatieskills in, maar je zorgt ook dat het administratief op orde is. Van vacatureteksten schrijven en het eerste gesprek afnemen tot het vinden van de juiste kandidaat. Deze leuke werkzaamheden van A tot Z geordend bijhouden is een belangrijke taak.

**_Geen dag hetzelfde_**

Niet alleen de functie zorgt voor een spannende uitdaging, maar ook je werkplek. Je komt te werken bij een scholengroep die gespecialiseerd onderwijs geeft aan leerlingen met ernstige gedragsproblemen of psychiatrische stoornissen, ook wel een cluster 4-school. De ongeveer 1200 leerlingen zijn verspreid over de drie Rotterdamse scholen De Archipel, De Piloot en Het Passer College. Geen dag is hetzelfde dus.

Het hele team van 120 man sterk dompelt jou onder in een warm bad. Ze gaan voor elkaar door het vuur en scoren een hoog cijfer op behulpzaamheid. Dat is fijn, want zij hebben de expertise in huis jou van de juiste informatie te voorzien voor zowel het werven van nieuw personeel als het positioneren van de scholen. Dus vraag maar raak!

**_Veel vrijheid_**

Ondersteuningscoördinator Louise Both is al 22 jaar werkzaam bij de school De Piloot. We sturen de kinderen de goede kant op, net zoals een piloot ervoor zorgt dat het vliegtuig de goede kant op vliegt. Wij zijn op zoek naar die kersverse collega met een vlotte babbel die kan omgaan met veel vrijheid om zelf lijnen uit te zetten in deze nieuwe functie.

De scholen zijn goed bereikbaar via het openbaar vervoer met metros of bussen op loopafstand. Kom je liever met de auto? Dat kan ook makkelijk!

**_Extra service_**

Een leuk extraatje: tijdens jouw werkdag komen de leerlingen langs om jou een kopje koffie (of thee) te brengen. Dit om hun sociale ontwikkeling een boost te geven, en voor jou is het een stukje extra service! ;) Lijkt je dat wel wat? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken. Per direct mag je ons gezellige team komen versterken. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling.

Meer informatie over de functie kun je opvragen bij ondersteuningscoördinator Louise Both via l.both@depiloot.nl of 010 443 0033.

Eisen

Minimaal aantal jaren werkervaring
- Afgeronde MBO niveau 4 opleiding - Ervaring met grafisch vormgevende computerprogramma's
Functie-eisen
Sociale media kennen geen geheimen voor jou;
Je bent de trotse eigenaar van een rijbewijs (eigen auto is een pre);
Goed schakelen (niet alleen in de auto, maar ook tussen verschillende projecten);
Je creativiteit de vrije loop laten;
Lekker flexibel zijn, want je werkt op 14 verschillende afdelingen;
Een doorgewinterde regeltante;
Nieuwsgierig aagje;
Luisterend oor.

Over De Piloot 

Naam school
Adres
Nieuwe Ommoordseweg 30 , 3068BT Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (basis) onderwijs
Omschrijving
De Piloot is een cluster 4 school.
Cluster 4 scholen plaatsen en begeleiden leerlingen met onderwijsbelemmeringen als gevolg van diverse vormen van gedragsproblematiek. Naast inhoudelijke toelatingsargumenten is een Toelatingsverklaring (TLV) van het Samenwerkingsverband van de huidige school van uw kind noodzakelijk.
Met betrekking tot de basisschoolvestigingen (S.O. afdelingen) van de Piloot kan gemeld worden dat de school in haar nu haast 50 jarige bestaan een uitgebreide expertise opgebouwd heeft in de opvang en begeleiding van kleuters en kinderen met:
  • Onderwijsbelemmeringen en leerproblemen.
  • Gedrags- en psychiatrische stoornissen, zoals kinderen met;
  • hyperactiviteit (ADHD),
  • kinderen met stoornissen binnen het autistisch spectrum (ASS) zoals PDD-NOS, syndroom van Asperger
  • hechtingsstoornissen.
  • oppositioneel opstandige gedragsstoornissen
Met betrekking tot de voortgezet onderwijsvestiging van het Passer College (V.S.O. afdeling van de Piloot): de  school heeft inmiddels een jarenlange expertise opgebouwd met leerlingen die een veilige en vertrouwde schoolomgeving vragen als gevolg van autisme, teruggetrokken gedrag of bijv. angsten.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.