Vacature HR-Medewerker in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
HR-Medewerker 
Datum online
2022-06-28 28-6-2022
Sluitingsdatum
28-8-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
minimaal 0,6fte
Omschrijving
Wij zoeken
Op dit moment zijn wij op zoek naar een energieke, leergierige HR-medewerker. Jij bent beschikbaar voor 24-40 uur. De dagen zijn flexibel in te delen. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid en kom je terecht in een warm, klein HR team. Deze functie biedt jou een mooie kans om kennis te maken met het HR-werkveld en je hier verder in te ontwikkelen.
De startdatum is 1 september 2022.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen

Dit ga je doen
Jij wordt het gezicht van Erasmus Education. Als HR-medewerker ben je verantwoordelijk voor het sollicitatieproces van nieuwe trainers.
Jouw concrete taken zijn:
- De werving van nieuwe trainers;
- Het uitnodigen, voeren en beoordelen van sollicitatiegesprekken met trainers;
- De administratieve afwikkeling na gesprekken;
- Het fungeren als contactpersoon voor de trainers. Dit betekent dat je van A tot Z contact zult maken over verschillende HR-gerelateerde zaken;
- Het onderhouden van externe contacten, zoals met studieverenigingen en het organiseren van informatiemarkten;
- Het geven van welkomstmiddagen aan nieuwe trainers;
- Het meewerken aan nieuwe HR projecten.


Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?
Rond 08.45 uur loop je in een van de gezelligste straten van Rotterdam; de Nieuwe Binnenweg, om uiteindelijk om 09.00 uur te starten aan jouw werkdag.

Eenmaal aangekomen geniet je van onze lekkere filterkoffie of thee en bespreek je samen met je HR collega de prioriteiten van de dag. Om 10.00 uur heb je je eerste sollicitatiegesprek staan met een student die studeert aan de Erasmus Universiteit. Het is een leuk gesprek en de sollicitant gaat enthousiast naar huis. Daarna bel je een andere sollicitant met het goede nieuws. Zij mag aan de slag als hoofdtrainer bij Erasmus Education! Daarna voer je een aantal administratieve taken uit.

Tijdens de middagpauze loop je samen met je collega’s naar beneden en haal je een lekkere lunch bij de Albert Heijn. Als het zonnetje schijnt lunchen we met zijn alle op het terras en spelen we een spelletje. In de middag leg je eerst even contact met iemand van de introweek van de Erasmus Universiteit. Ons doel is natuurlijk zoveel mogelijk studenten enthousiast maken om bij ons te komen werken. Jij hebt daar leuke ideeën over. Ten slotte bereid je samen met je collega van Onderwijs & Kwaliteit de welkomstmiddag voor, voor een groep nieuwe trainers. Samen zorg je ervoor dat de groep nieuwe trainers klaar is om aan de slag te gaan. Een leuke en productieve dag!

 
Dit breng je mee
Wij zoeken iemand met HBO werk- en denkniveau. Iemand die 0-2 jaar werkervaring heeft en bekend is met het HR-vakgebied en hierin relevante werkervaring wil opdoen. Affiniteit met het voortgezet onderwijs is een pre. Jij hebt een flinke dosis energie en motivatie. Hiernaast ben je nieuwsgierig en doe je er alles aan om elke dag een stapje verder te komen. Je bent communicatief vaardig en werkt accuraat. Verder ben je goed in woord en geschrift. Jij wilt een duidelijke basis leggen voor jezelf en je ontwikkelen tot een HR-professional.
 


 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
  • Een aanstelling met een looptijd van 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid kan de aanstelling worden verlengd;
  • Een functie voor minimaal 3 tot maximaal 4 dagen;
  • Een salaris van € 2100 -2400 (bruto, o.b.v. 40 uur);
  • We bieden je een leuke werkplek in hartje Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg;
  • Gezellige en betrokken collega’s. We spelen graag spelletjes in de pauzes;
  • Persoonlijke begeleiding en de ruimte om te groeien binnen een informele organisatie;

Over Erasmus Education

Naam school
Adres
Nieuwe Binnenweg 77C , 3014GE Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Particulier
Sector
Huiswerkinstituut
Contactpersoon
Mevr. Aslihan Gulsen
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Omschrijving
Door passende onderwijsbegeleiding halen we bij Erasmus Education het beste naar boven bij elke leerling voor een leven lang plezier in leren.

Erasmus Education biedt onderwijsondersteuning aan leerlingen van het voortgezet onderwijs. Daarnaast bieden we bijscholing op het gebied van rekenen. We vinden het belangrijk dat elke leerling op het passende niveau zijn schoolcarrière doorloopt, daarbij stevig in zijn schoenen staat en plezier heeft in leren. Leerlingen moeten inhoudelijke handvatten krijgen en succesmomenten beleven om vol zelfvertrouwen zelfstandig de leerstof eigen te maken. De mensen die bij ons werken zijn deskundig op hun vakgebied en weten de leerling te motiveren om zelfstandig te kunnen slagen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Sollicitatieprocedure
Sta jij te popelen om te beginnen? Stuur dan je CV met motivatiebrief of een filmpje naar: HR@erasmuseducation.nl. De sollicitatie kan je richten aan Aslihan Gulsen (HR-Adviseur). Wie weet gaan wij binnenkort met jou in gesprek! Solliciteren kan tot en met 24 juli 2022. Bij voldoende reacties zullen we de vacature offline halen.  Voor 1 augustus hoor je van ons of je wordt uitgenodigd.
Heb je vragen? Dan kun je ons bereiken via 010 30 70 188, vraag naar Aslihan Gulsen (beschikbaar op maandag t/m donderdag). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.