Vacature Docent Design & Techniek 0,6 fte HHV in Eindhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Design & Techniek 0,6 fte HHV 
Datum online
2022-01-21 21-1-2022
Sluitingsdatum
3-10-2022
Met ingang van
21-1-2022
FTE
0,6
Omschrijving
Jij maakt morgen mooi!

Kijk jij ernaar uit om boeiende lessen Techniek te verzorgen voor leerlingen van Helder havo/vwo, één van de Parmant Scholen? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wij zijn voor een tijdelijke ziektevervanging per direct op zoek naar een docent Design &Techniek voor 0,6 fte.

Helder havo/vwo
Wij zijn druk bezig met rust
Helder havo/vwo is een zelfstandige, reguliere en kleinschalige havo- en vwo-school voor leerlingen met een vorm van autisme, ADHD en/of een vergelijkbare ondersteuningsbehoefte. Helder havo/vwo is geen toverschool. We doen geen wonderen. Maar we hebben wél de kracht om onze leerlingen te laten stralen. Om hen hun eigen magie te laten ontdekken. We doen dat samen, met oog en oor voor elkaar en met waardering voor ieders eigenheid. Bij Helder havo/vwo geven we onze leerlingen nieuwe kansen en het zelfvertrouwen om die kansen met beide handen aan te pakken.
Wij dragen ?op deze manier bij aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn een studie aan hbo of universiteit te volgen. Helder havo/vwo is een Parmant School en biedt onderwijs aan ongeveer 220 leerlingen.
Leer onze school kennen op onze website. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden. https://www.helderhavovwo.nl

Over Parmant Scholen
Jij maakt morgen mooi! Dat is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers.
Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers.
Onze professionele en betrokken medewerkers zorgen samen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat. Zij laten een open en onderzoekende houding zien, staan open voor nieuwe dingen en werken samen op allerlei gebieden.

De zes samenwerkende Parmant Scholen zijn:
• Aloysius De Roosten
• Antoon Schellenscollege
• Helder havo/vwo
• Praktijkschool Eindhoven
• Sint-Joriscollege
• Vakcollege Eindhoven

Parmant Scholen biedt onderwijs aan ongeveer 2.800 leerlingen en is al vijfentwintig jaar één van de grootste aanbieders van onderwijs aan topsporters als onderdeel van de Landelijke Organisatie Onderwijs en Topsport (LOOT) met een verkregen licentie van het Ministerie van OC&W.

Wat ga je doen?
Het vak Design & techniek heeft een sterk praktische invulling met een grote variatie aan onderwerpen, met korte opdrachten en langere projectjes. Tijdens de lessen maken de leerlingen kennis met technieken als zagen, solderen en boren, maar ook met programmeren, 3D-tekenen en lasersnijden. Na deze kennismaking krijgen ze in een keuzeprogramma aangeboden waarbij ze zich in hun favoriete thema’s verder kunnen verdiepen. We vinden het daarbij belangrijk dat de leerlingen hun talenten verder ontwikkelen en hun eigen creativiteit gebruiken. De doelstelling is naast het aanleren van vaardigheden leerlingen de veelzijdigheid van techniek te laten zien en ze hiervoor te enthousiasmeren. Tot slot is er veel ruimte om, in overleg, aan het programma zelf invulling te geven.

Wat vragen wij van jou?
We vragen van jou dat je in het bezit bent van een tweedegraads bevoegdheid Techniek. Verder ben je natuurlijk enthousiast over je vak en kun je dit enthousiasme overbrengen op onze leerlingen.

Wat bieden wij jou?
• Een dynamische, sterk in ontwikkeling zijnde werkomgeving.
• Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien d.m.v. een professionaliseringsbudget.
• Groeimogelijkheden in kennis en ervaring.
• Een marktconform salaris.
• Een tijdelijke aanstelling voor de duur van de ziektevervanging.
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze vacature je aan?
Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Thijs van der Heijden, teamleider. Hij is bereikbaar via t.vanderheijden@parmantscholen.nl of telefoonnummer 040-2155202.

Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via de website van OMO: vacatures.omo.nl en kijk
bij ‘docenten'. Wij zien je sollicitatie graag zsm tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Over Helder havo / vwo

Naam school
Adres
Aalsterweg 285 , 5644RE Eindhoven Noord-Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Helder havo/vwo
Wij zijn druk bezig met rust

Helder havo/vwo is een zelfstandige, reguliere en kleinschalige havo- en vwo-school voor leerlingen met een vorm van autisme, AD(H)D en/of een vergelijkbare ondersteuningsbehoefte. Helder havo/vwo is geen toverschool. We doen geen wonderen. Maar we hebben wél de kracht om onze leerlingen te laten stralen. Om hen hun eigen magie te laten ontdekken. We doen dat samen, met oog en oor voor elkaar en met waardering voor ieders eigenheid. Bij Helder havo/vwo geven we onze leerlingen nieuwe kansen en het zelfvertrouwen om die  kansen met beide handen aan te pakken.
Wij dragen  op deze manier bij aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn een studie aan hbo of universiteit te volgen. Helder havo/vwo is een Parmant School en biedt onderwijs aan ongeveer 220 leerlingen.
Bijzonderheden
Helder havo / vwo maakt deel uit van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.