Vacature Leerkracht midden-bovenbouw in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht midden-bovenbouw 
Datum online
2022-01-17 17-1-2022
Sluitingsdatum
6-4-2023
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
De CBS Beatrix is een school die kinderen optimaal wil begeleiden, een school die normen en waarden hanteert, een school die de voorkeur geeft aan taal-, lees- en rekenonderwijs, een school die zich voortdurend ontwikkelt en resultaatgericht werkt. Wij werken met een continurooster en zijn een Early Bird school. Wij zijn een ‘Lekker Fit’ school en ons team hecht veel waarde aan ouderbetrokkenheid.
 
De CBS Beatrix telt 375 kinderen, 15 groepen, 4 groepen 0, 28 leerkrachten, 2 intern begeleiders, 1 administratief medewerker, 1 conciërge, 1 medewerker ouderbetrokkenheid en een schoolmaatschappelijk werker

Beatrix is onderdeel van schoolbestuur PCBO. PCBO bestaat uit 3 kindcentra, 11 peuterspeelzalen, 21 basisscholen en 4 speciaal (basis)onderwijs scholen.

Hart voor ontwikkeling
Wij zien onze PCBO scholen als een stabiele kracht in de dynamische omgeving van Rotterdam. Een oefenplek waar iedere leerling in veiligheid zijn of haar talenten kan ontwikkelen. Waar éxtra aandacht is voor leerlingen die dat nodig hebben, waar iedere leerling welkom is en zich ook welkom voelt. Waar binnen het levensbeschouwelijke onderwijs wordt uitgegaan van een gelijkwaardige ontmoeting tussen alle leerlingen en collega's. En dat doen we al meer dan 125 jaar. PCBO stimuleert de professionele ontwikkeling van alle werknemers en biedt uitstekende begeleidingsprogramma's voor starters en zij-instromers. Individueel en in teamverband wordt scholing ingezet om eigentijds onderwijs vorm te geven. Word jij ook een PCBO 'hart' werker?

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wij vragen
  • Je bent in het bezit van een afgeronde pabo-opleiding;
  • Een heldere onderwijskundige visie. Je bent instaat om een prettig en veilig pedagogisch klimaat neer te zetten door een goed klassenmanagement;
  • Je bent didactisch goed onderlegd en je kan werken met het directe instructiemodel.
  • Je bent ICT-vaardig en bereid om je daarin te ontwikkelen.
  • Een zichtbare, laagdrempelige en empathische benadering van team, ouders en kinderen;
  • Invulling van onze christelijke inspiratie binnen een verscheidenheid aan godsdiensten, culturen en leefwijzen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
  • Een tijdelijk dienstverband van 40 uur (deeltijd is bespreekbaar);
  • Een gemotiveerd, bevlogen en gezellig team;
  • Een zelfstandige, uitdagende functie waarin je mogelijkheden hebt om je te ontwikkelen en te ontplooien in een prettige werksfeer;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden als aanvulling op de collectieve arbeids-overeenkomst primair onderwijs (CAO-PO) zoals een arbeidsmarkttoelage.

Over CBS Beatrix

Naam school
Adres
Herenoord 10 , 3079JJ Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Schijndel
Omschrijving

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie en reactie
Kijk voor meer informatie op www.cbsbeatrix.nl en www.pcbo.nl. Voor mondelinge toelichting ben je welkom bij Albert-Jan Wink en Jeannet van den Berg, directie van de CBS Beatrix. Bereikbaar op 010-4829652. Een gemotiveerde reactie met cv kun je sturen naar naar awink@cbsbeatrix.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.