Vacature Docent Engels in Zaandam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Datum online
2022-01-14 14-01-2022
Sluitingsdatum
15-2-2022
Met ingang van
Z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 - 0,6
Aantal uren
6 - 12
Omschrijving
Compaen VMBO zoekt een Docent Engels voor: leerjaar 3 theoretische leerweg, brugklas theoretische leerweg en bijlesuren.
Dit per direct - het betreft in principe een aanstelling tot de zomervakantie. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Je bent bevoegd of studerend docent Engels, 2de graad. Wij bieden een fijn team en een gestructureerde organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij:
  • Datum indiensttreding - z.s.m;
  • Dienstverband van ca. 0,4 - 0,6 fte in overleg in te vullen (6 tot 12 uur per week); 
  • Aantal werkdagen in overleg te bepalen;
  • Salarisschaal onderwijsondersteunend personeel (OOP), in overleg. 
  • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (met uitzicht op vast). Het betreft in principe een aanstelling tot de zomervakantie.
     

Over Compaen VMBO

Naam school
Adres
Nieuwendamstraat 6 , 1507JE Zaandam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
l. Jansen
Niveau
vmbo, mavo
Omschrijving
Compaen VMBO is een school met ruim 800 leerlingen, gelegen in de Zaandamse wijk Westerwatering. De visie van Compaen VMBO is: ‘leren met ruimte en houvast’. Dat doen we zowel met leerlingen en studenten als met docenten. We benutten elkaars kwaliteiten en leren en werken in een inspirerende omgeving.
 
Hoofd, hart en handen
Onze leerlingen krijgen een evenwichtige oriëntatie en opleiding. Voor ons is vaardigheid en vorming dan ook gelijkwaardig aan kennis. We geven onze leerlingen graag de gelegenheid zich breed te ontplooien, zodat ze succesvol zijn in hun volgende opleiding.
 
Structuur biedt ruimte
Goed onderwijs is ambitieus en daagt álle leerlingen uit steeds een stapje extra te zetten. Structuur is uiteraard van groot belang, maar we zien ook dat onze leerlingen groeien als ze meer ruimte en verantwoordelijkheid krijgen.
 
Docent als lerende professional
De kwaliteit van onze docenten bepaalt de kwaliteit van ons onderwijs. Een bekwame docent heeft passie voor zijn vak, een goede relatie met de leerlingen, sterke didactische vaardigheden en resultaatgericht en autonoom.
 
Onze extra’s
Afdeling Horeca, Bakkerij en Recreatie met lesrestaurant, keuzevakken (o.a. beeldhouwen, theater, droomhuis ontwerpen, Spaans, fitness en dans), samenwerking met culturele instelling FluXus, topsportvriendelijke school, gezonde schoolkantine.
Bijzonderheden
Compaen VMBO is onderdeel van OVO Zaanstad. OVO Zaanstad staat voor buitengewoon goed onderwijs voor iedereen. We verbinden theorie met praktijk, we bieden onderwijs op maat en we willen dat onze medewerkers zich voortdurend blijven ontwikkelen. Zo bereiden we onze leerlingen voor op hun plek in de maatschappij.
 
In totaal heeft OVO Zaanstad zeven scholen voor openbaar voortgezet onderwijs in Zaanstad, van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Onze 800 medewerkers zijn samen verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 6000 leerlingen. Elke leerling uit de regio bieden we een passende plek.

Kijk voor meer informatie over OVO Zaanstad op www.ovo-zaanstad.nl.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij degene die we zoeken voor deze functie?
Reacties via de mail z.s.m. of uiterlijk voor 15 februari 2022 aan Monique Joosten, m.joosten@compaenvmbo.nl.

Inhoudelijke vragen over de functie kun je eveneens stellen aan: Hanneke Eshuijs, Afdelingsleider TL, 06 - 53312521 h.eshuijs@compaenvmbo.nl óf via het algemeen nummer van de school: 075 - 612 63 03.

De gesprekken vinden plaats volgens beschikbaarheid van de kandidaat. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel. Voldoe je niet aan bovenstaande functie-eisen, dan wordt jouw sollicitatie niet verder in behandeling genomen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.