Vacature VAR220113 docent Engels 1e gr HV 0,3 FTE vervanging bovenbouw in Asten

Onderwijs

Vacature

Functietitel
VAR220113 docent Engels 1e gr HV 0,3 FTE vervanging bovenbouw 
Datum online
2022-01-13 13-01-2022
Sluitingsdatum
18-2-2022
Met ingang van
2022-01-13
FTE
0,3
Omschrijving
Het Varendonck College is een streekschool met een breed onderwijsaanbod. Leerlingen kunnen, naast het reguliere programma, kiezen voor technasium of tweetalig onderwijs. Op de locatie Asten volgen zo’n 800 leerlingen onderwijs op vwo (atheneum en gymnasium) en havo.

Het Varendonck College is een ambitieuze school waar we continu aan het werk zijn om het onderwijs voor onze leerlingen nog beter te maken. Onder de noemer Grensverleggend Varendonck werken we toe naar maatwerk voor leerlingen om zo het eigenaarschap en de zelfstandigheid van leerlingen, en daarmee de motivatie, te vergroten. We geven dit onder andere vorm via keuzewerktijd (kwt) en het werken op leerpleinen. Naast boeken ook gebruiken leerlingen ook digitale, adaptieve methodes via Bring your own device (BYOD).

We zijn, per direct, op zoek naar een dynamische, enthousiaste docent Engels/IB, die samen met ons deze ambities gaan waarmaken. Mensen die pedagogisch en didactisch sterk zijn, ook buiten de les ideeën hebben over goed onderwijs en daar een structurele bijdrage aan willen leveren. In het rooster staan lessen in de onder- en bovenbouw gepland.

Wie zoeken wij?

Een docent Engels/IB met ruime ervaring in de bovenbouw, inclusief examenklassen;
Iemand die zelfstandig kan werken, maar ook op een prettige manier kan samenwerken, voldoende kennis van zaken heeft, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel heeft en leerlingen kan motiveren het beste uit zichzelf te halen.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en inspirerende leeromgeving;
Een betrekkingsomvang van 0,3 FTE;
Een tijdelijke vacature wegens vervanging.

Voor meer informatie: Vincent van der Cammen, manager onderwijs: v.vd.cammen@varendonck.nl

Over Varendonck-College

Naam school
Adres
Beatrixlaan 25 , 5721LZ Asten
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Bijzonderheden
Het Varendonck-College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.