Vacature Assistent Bureau Studiezaken in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Assistent Bureau Studiezaken 
Datum online
2022-01-13 13-01-2022
Sluitingsdatum
6-2-2022
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4211
Omschrijving
Voor onze vmbo-afdeling zijn wij op zoek naar een:
 
Assistent bureau studiezaken (16 uur)
 
De functie:
Het bureau studiezaken vmbo verzorgt de plannings-secretariële en administratief-organisatorische diensten van de school.
Daarnaast vervult het een belangrijke rol bij het verstrekken van informatie aan en het beantwoorden van vragen van leerlingen en docenten over tal van zaken rond de dagelijkse gang van zaken bij de planning en uitvoering van het onderwijs.
De assistent bureau studiezaken is belast met invoer en mutaties van leerling gegevens in geautomatiseerde systemen, het vervaardigen van diverse lijsten en rapportages t.b.v. docenten en het verschaffen van eenvoudige informatie aan internen en externen.
Je verricht werkzaamheden bij de receptie van de school en verwerkt absentiemeldingen van leerlingen.
Je verricht administratief-organisatorische werkzaamheden, zoals het invoeren van gegevens en het verwerken van mutaties in het geautomatiseerde leerlingenbestand.
Tevens beantwoord je vragen en geef je algemene informatie over de opleidingen en de dagelijkse gang van zaken.

Eisen

Functie-eisen
Gewenst profiel:
Je bent in het bezit van een afgeronde mbo opleiding (richting administratie). Je hebt enkele jaren ervaring in een administratieve functie. Je hebt kennis van en ruime ervaring in het werken met internet en met softwarepakketten van MS Office (vooral Word en Excel). Je kunt in teamverband werken en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je bent stressbestendig, flexibel, gericht op kwaliteit, klantvriendelijk en dienstverlenend.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO MBO schaal 4
Arbeidsvoorwaarden
Wat we bieden:
Het secundaire Grafisch Lyceum Rotterdam biedt een stimulerende werkomgeving, waarin de mens centraal staat en je je prima kunt ontwikkelen. Verder bieden we onder meer een uitstekende verlofregeling, 13e maand en diverse andere arbeidsvoorwaarden. De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 2.602,- bruto per maand exclusief vakantiegeld (schaal 4 CAO MBO).

Over Grafisch Lyceum Rotterdam

Adres
Heer Bokelweg 255 , 3000BR Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ria van Zoest
Omschrijving
Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen voor de wereld van media, entertainment en technologie; de creatieve industrie. De organisatie telt 400 medewerkers en wekelijks volgen circa 4500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maakt ook een VMBO-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten. Zowel aan medewerkers als leerlingen worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen. Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uw reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer J. van den Berg, Directeur vmbo, telefoon 088 200 15 25 of 06 49 90 87 39.  De oriënterende gesprekken vinden plaats op maandag 14 februari  a.s.
Je kunt je sollicitatie tot en met zondag 6 februari a.s. indienen via het online sollicitatieformulier van het Grafisch Lyceum Rotterdam.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.