Vacature Directiesecretaresse (16 - 18 uur) in Ermelo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Directiesecretaresse (16 - 18 uur) 
Datum online
2022-01-12 12-01-2022
Sluitingsdatum
12-2-2022
Met ingang van
01-02-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,45
Omschrijving
Het Christelijk College Groevenbeek is per 1 februari voor de locatie in Putten op zoek naar een Directiesecretaresse voor 16 - 18 uur per week.

Jij arriveert met plezier op jouw werkplek in Putten en start de computer op om te gaan beginnen aan de werkdag. Een teamleider komt tijdens het opstarten direct al binnenlopen en vraagt of je een aantal sollicitatiegesprekken wil inplannen en de kandidaten wil uitnodigen. Je maakt een aantekening om dit later op de dag te verwerken. Eerst is het tijd om het wekelijks overleg tussen de teamleiders en de afdelingsdirecteur te notuleren. Je pakt de spullen erbij en schuift aan bij het overleg. Na het overleg leg jij de laatste hand aan het weekbericht, om deze vervolgens te versturen naar alle collega’s. Ondertussen loopt er een leerling bij je naar binnen die je doorstuurt naar het leerlingenloket. Je geniet van het werken in een klein team, het betekent echter ook dat je breed inzetbaar bent en veel verschillende taken uitvoert.

Word jij direct enthousiast bij het lezen van deze werkdag? Lees dan snel verder!

Als directiesecretaresse vervul jij een belangrijke rol binnen onze school. Je ondersteunt de afdelingsdirecteur en teamleiders van de locatie Putten. Naast bovengenoemde werkzaamheden bestaan jouw belangrijkste taken uit:
 • Het controleren en laten verwerken van binnengekomen facturen;
 • Het opstellen en verzorgen van de correspondentie richting ouders, leerlingen en andere relaties;
 • Het opstellen en bijhouden van de jaarplanning van de school;
 • Het ondersteunen van het examensecretariaat op verschillende vlakken: je stelt examensets samen, verwerkt gegevens in Excel, verzorgt de correspondentie en ondersteunt de examensecretaris;
 • Het afhandelen van vragen die komen uit het docententeam of van projectleiders.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
 • Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
 • Je bent een teamspeler
 • Je hebt de opleiding Directiesecretaresse/ Management Assistent afgerond;
 • Je bent beschikbaar op de donderdag en vrijdag. De andere werkdag zal op de maandag- of dinsdagochtend zijn, dit wordt in overleg afgestemd;
 • Je beschikt over uitgebreide kennis van Microsoft Office en staat open voor relevante (ICT-) scholing;
 • Je bent flexibel ingesteld en kan incidenteel inspringen als jouw directe collega afwezig is.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
6
Arbeidsvoorwaarden
Jij vormt samen met jouw collega-directiesecretaresse het secretariaat voor de locatie Putten. Je werkt nauw samen met jouw directe collega en kan ervan uitgaan dat deze collega jou volledig inwerkt en bekend maakt met het reilen en zeilen van de afdeling.
Hiernaast krijg jij:
 • De beschikking over alle middelen om jouw werk goed uit te voeren, waaronder een IPad;
 • Een benoeming in functieschaal 6 (salaris varieert tussen € 1.954,- en € 2.826,- bij een fulltime benoeming);
 • Een contract voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid en tevredenheid van beide kanten volgt een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een gunstige vakantieregeling, waarbij je alle schoolvakanties vrij hebt;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende aantrekkelijke regelingen, zoals een fietsplan en deels betaald ouderschapsverlof.

Over Chr. College Groevenbeek

Adres
Paul Krugerweg 44-50 , 3851ZJ Ermelo
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Anna van Westendorp - van der Horst
Niveau
lwoo, vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo. Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten.
De locatie Ermelo bestaat uit twee gebouwen die aan elkaar vastzitten: een gebouw voor de leerlingen van tvwo/atheneum/havo (1450 leerlingen) en een gebouw voor de leerlingen van het vmbo (1050 leerlingen). In beide afdelingen werken ongeveer 130 medewerkers. De locatie Putten is een kleinschalige vmbo-school en telt 550 leerlingen en 55 medewerkers.
Mede door de rustige omgeving van de locaties en de verdeling in overzichtelijke afdelingen biedt de school een veilig en sfeervol leefklimaat.
Groevenbeek is een open christelijke school met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Ons doel is de vorming van evenwichtige mensen met durf en vertrouwen, die maatschappelijk betrokken zijn en zich gedragen als verantwoordelijke wereldburgers.
Onze kernwaarden zijn: veelzijdig – vriendelijk – vertrouwen.
 • Groevenbeek is veelzijdig: een breed onderwijsaanbod, veel keuzemogelijkheden, bruisend van activiteiten, oog voor de vele talenten van onze leerlingen, brede vorming.
 • Groevenbeek heeft een vriendelijke en tegelijk duidelijke pedagogische sfeer en staat voor persoonlijke aandacht en ondersteuning, goede samenwerking en een prettige werksfeer.
 • Groevenbeek staat voor vertrouwen in de mogelijkheden van onze leerlingen, de samenwerking met de ouders en de deskundigheid en betrokkenheid van onze medewerkers, met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Leren doen we samen:
De slogan van de school is: leren doen we samen. Dit betekent dat we het belangrijk vinden dat leerlingen en  docenten goed samenwerken. We bedoelen met de slogan ook dat we goede contacten en samenwerking tussen de school en de ouders heel belangrijk vinden.
Bijzonderheden

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij meehelpen om de christelijke identiteit van de school gestalte te geven en dat zij zich gedragen overeenkomstig onze kernwaarden. Voor nieuwe docenten is een voorwaarde, dat zij in oprechtheid en persoonlijke betrokkenheid een dagopening kunnen doen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Een sollicitatiecommissie bestaande uit de onder andere de afdelingsdirecteur maakt de eerste selectie en voert de sollicitatiegesprekken. 
Zodra een kandidaat is benoemd krijgen alle overige kandidaten bericht, voor zover dat niet al eerder is gebeurd.  
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.