Vacature Conciërge in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Conciërge 
Datum online
2022-01-12 12-01-2022
Sluitingsdatum
26-1-2022
Met ingang van
per heden
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0
Aantal uren
40
Omschrijving
Dienstverband: tijdelijk Inschaling geschiedt conform de CAO-VO 2020, maximum schaal 4 Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van 1,0 fte (40 uur per week).

Per direct zijn wij op zoek naar conciërge vanwege de vervanging van een langdurige zieke collega.

Als conciërge ben jij een teamspeler en een duizendpoot die van aanpakken weet.
Je levert een bijdrage aan een veilig, respectvol en prettig school- en werkklimaat, kunt omgaan met leerlingen met verschillende achtergronden en ondersteun je de dagelijkse gang van zaken in de school.
Samen met je collega's draag je zorg voor de toegankelijkheid van het schoolgebouw en de omgeving
Je biedt ondersteunende diensten, houdt toezicht en staat de hele dag in contact met leerlingen, medewerkers en bezoekers. In de soms hectische wereld van een middelbare school bewaar jij de rust; Je stroopt regelmatig de mouwen op voor het zwaardere til- en sjouwwerk en houdt van afwisselende taken, van technisch tot administratief, van toezicht tot logistiek.
Als conciërge zorg je ervoor dat de school er netjes en verzorgd uitziet en verricht je onderhouds-, reparatiewerkzaamheden en beheertaken. Eenvoudige technische klussen zijn voor jou als conciërge geen probleem.

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Minimaal een afgeronde MBO-opleiding of gelijkwaardig werk- en denkniveau
Je bent servicegericht, flexibel, hebt een collegiale instelling en affiniteit en ervaring met onze doelgroep.
Je bent representatief, behulpzaam, communicatief sterk, kunt grenzen aangeven en bewaken, neemt zelf initiatief en weet van aanpakken.
Je hebt een goed oog voor wat er moet gebeuren in en om het gebouw en kan daarin prioriteiten stellen;
Je draait je hand niet om voor allerhande kluswerk;
In het bezit van certificaten EHBO en BHV, of de bereidheid deze te halen
In het bezit van rijbewijs-B

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De CAO-VO is van toepassing

Over Huygens College

Naam school
Adres
2e Constantijn Huygensstraat 31 , 1054NN Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. H. de Vries
Niveau
lwoo, vmbo
Omschrijving
Het Huygens College is een kleine school voor vmbo-onderwijs met de profielen Economie & Ondernemen en MVI (Media Vormgeving en ICT). Economie, Zorg en welzijn worden aangeboden in de theoretische leerweg. 

Het Huygens College is een ondernemende school. Onze leerlingen verruilen de schoolbanken regelmatig voor de echte praktijk. Daardoor leren ze de wereld om hen heen nog beter kennen. Ze ervaren dat ze met hun kennis en vaardigheden iets kunnen betekenen voor de maatschappij. In het lesprogramma is daarom veel ruimte voor initiatieven en ideeën van zowel leerlingen als docenten.

Met 460 leerlingen zijn we groot genoeg om een goed en gevarieerd lesprogramma aan te bieden. Maar  zeker ook klein genoeg zodat iedereen elkaar kent. En dat geeft een veilig gevoel.
Bijzonderheden
Het Huygens College maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.