Vacature sjl.21/22.14 Zorgcoördinator in 's-Hertogenbosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
sjl.21/22.14 Zorgcoördinator 
Datum online
2022-01-11 11-01-2022
Sluitingsdatum
25-1-2022
Met ingang van
2022-01-11
FTE
0,2
Omschrijving
Het Sint-Janslyceum is een Bossche VO school tussen stad en groen met de opleidingen gymnasium, atheneum, havo en mavo. Het aantal leerlingen bedraagt ongeveer 1.700.
Ons streven is om alle leerlingen hoogwaardig onderwijs en zorgzame begeleiding te bieden. Dit alles vanuit een veilige, kleinschalige leer-, leef- en werkomgeving.
Voor de school staat de menselijke maat centraal en we vinden een open, toegankelijke en professionele cultuur belangrijk, een cultuur waar veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid.
Bakens voor ons onderwijs en onze schoolorganisatie zijn de begrippen goed mens, goed leven en goed handelen.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste

Zorgcoördinator
(0,2 fte, schaal 10)

die het een uitdaging vindt om onze leerlingen te begeleiden!

Wat ga je doen?
Als zorgcoördinator monitor je het functioneren van leerlingen en coördineer je de ondersteuning die een leerling nodig heeft om passend onderwijs te volgen. Samen met de leerling, ouders, mentor, docenten en teamleiders breng je de ondersteuning in beeld. Van daaruit zet je acties uit om aan deze ondersteuningsbehoefte tegemoet te komen. Hierbij bewaak je de grenzen van (regulier) onderwijs m.b.v. basis- en extra ondersteuning. Je bent de schakel in de communicatie met externe partijen die betrokken zijn op het gebied van ondersteuning, zoals de gemeente(n) en het samenwerkingsverband. Je neemt deel aan het overleg van het ondersteuningsteam en de ZIT- en ZAT vergaderingen.
Voor een uitgebreide functieomschrijving kun je het functieboek raadplegen op www.omo.nl.

Wat verwachten we van jou?
• Je hebt een gerichte opleiding gevolgd
• Je hebt pedagogische kwaliteiten en ervaring als zorgconsulent/intern begeleider en/of je bent opgeleid als orthopedagoog/remedial teacher
• Je beschikt over veel empathisch vermogen en bent tactvol in de omgang met collega’s, leerlingen en ouders
• Je bent accuraat in de schriftelijke en digitale rapportage en overige administratieve taken die nodig zijn voor de taakuitoefening
• Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met leer- en gedragsproblematiek
• Je hebt affiniteit met de doelgroep (hart voor leerlingen)

Vaardigheden
• Je kunt snel schakelen, hard werken en je kunt meters maken in verschillende dossiers
• Je bent een echte teamspeler en kan collega’s vanuit verschillende rollen adviseren
• Je bent verbindend en je kunt de spil zijn in het web van de leerlingbegeleiding
• Je denkt oplossingsgericht en in mogelijkheden
• Je beschikt over uitstekende sociale, communicatieve en digitale vaardigheden
• Je hebt humor en je kunt relativeren

Waarom kies jij voor het Sint-Janslyceum?
Het Sint-Janslyceum biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer en een aantrekkelijke werkomgeving met ruime mogelijkheden voor verdere professionele en persoonlijke ontplooiing.
De school wil voor haar medewerkers een goed werkgever zijn door het voeren van een goed personeelsbeleid. Naast een passende beloning vormen begeleiding, scholing en coaching daarbij belangrijke instrumenten.

Aanstelling (schaal 10) geschiedt in een tijdelijk dienstverband (projectaanstelling) tot het einde van het schooljaar.

Je belangstelling voor bovenstaande vacature kun je uitsluitend kenbaar maken via de OMO website (www.omo.nl). Reageren kan tot 25 januari 2022.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. de Vries, HR adviseur, via e-mail m.de.vries@sjl.nl of telefonisch 073-615 4780.

Over Sint-Janslyceum

Naam school
Adres
Sweelinckplein 3 , 5216EG 's-Hertogenbosch
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Prachtig gelegen aan de Zuiderplas aan de zuidrand van 's-Hertogenbosch, niet ver van de A2, is het Sint-Janslyceum een school voor VMBO-T, havo, atheneum en gymnasium van ca 2100 leerlingen op één locatie. Enerzijds is het een traditionele school, anderzijds bruist het van nieuwe activiteiten. De school staat bekend om zijn goede organisatie en zijn leerlingvriendelijkheid. We zijn gevestigd in een karakteristiek gebouw, dat is gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze en de toekomende tijd.  Het Sint-Janslyceum is een school van Ons Middelbaar Onderwijs; voor alle personeel geldt de CAO-OMO.
Bijzonderheden
Het Sint-Janslyceum maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.