Vacature Docent Mens en Gezondheid in Delft

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Mens en Gezondheid 
Datum online
2022-01-11 11-01-2022
Sluitingsdatum
11-2-2022
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4- 0,6 wtf
Omschrijving
De sc Delfland is een jonge dynamische school voor VMBO in het hart van Delft, die onderwijs verzorgt voor ongeveer 550 leerlingen. De school biedt de profielen E&O, PIE, HBR en Z&W aan. Er is volop ontwikkeling om het onderwijs ‘toekomstbestendig’ te maken.
Daarnaast is er een goed georganiseerde begeleidingsstructuur voor (startende) docenten en zijn er goede ontwikkelmogelijkheden.
Op basis van ziektevervanging is er per direct ruimte voor:

Een docent mens & gezondheid 0,4-0,6 wtf

Het betreft hier een docentenfunctie in de functiecategorie LB/LC.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Functie-eisen

Deze vacature is mogelijk te combineren met de vacature docent HBR. Het vak mens en gezondheid is een combinatie van theorie- en praktijklessen. De docent die we zoeken verzorgt de praktijklessen. Deze lessen worden verzorgd in het multifunctionele kooklokaal.
Onze school is een samenwerking tussen openbaar en het christelijk beroepsonderwijs. Aanstelling zal plaatsvinden bij één van de moederstichtingen: de Stichting Scholengroep Spinoza Voorburg of de Stichting Christelijk Onderwijs Delft (SCOD).
Uitgangspunt is dat bij een werktijdfactor van 1,0 fte 23 wekelijkse lessen worden gegeven.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC
Arbeidsvoorwaarden
Deze vacature is mogelijk te combineren met de vacature docent HBR.

Over SCO Delft e.o.

Naam school
Adres
Vulcanusweg 263 g , 2624AV Delft Zuid-Holland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. A. Olsen
Omschrijving
Missie
Het is onze missie onderwijs te bieden dat leerlingen op een actieve en veilige manier volop kansen biedt om zich te ontwikkelen tot waardevolle mensen en deelnemers aan de maatschappij.

Visie
Een school is een maatschappelijke organisatie en heeft derhalve een maatschappelijke opdracht om jongeren te laten leren en bij te dragen aan hun vorming en ontwikkeling tot autonome en sociale mensen.
Bij de begeleiding die we onze leerlingen bieden in hun groei en ontwikkeling tot volwassenen die goed voorbereid hun plek kunnen innemen in het vervolgonderwijs en de maatschappij handelen we vanuit de visie dat we staan voor bereikbaar en kwaltitatief goed, christelijk onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uw sollicitatie kunt u richten aan de heer I. (Iwan) Jonkman, directeur beroepsgerichte leerwegen, en sturen naar het e-mailadres personeelsadministratie@scodelft.nl
Voor informatie over de inhoud van de functie kan er contact opgenomen worden met mw. A. Kuster, unitleider onderbouw, a.kuster@sc-delfland.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.