Vacature Verzuimcoördinator in Houten

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Verzuimcoördinator 
Datum online
2022-01-10 10-01-2022
Sluitingsdatum
11-3-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 FTE
Omschrijving
Als Verzuimcoördinator ben je de vraagbaak binnen Yuverta op het gebied van ziekteverzuim. Samen met de collegas van het HR-team ondersteun je de leidinggevenden wanneer zij te maken hebben met een zieke medewerker.

Wegens uitbreiding en het vertrek van één van de collegas zijn we op zoek naar een nieuwe collega (0,6-0,8 fte) om ons team te versterken. Je komt te werken in het HR-team dat uit circa 25 collegas bestaat. Er is veel te doen sinds we op 1 augustus gefuseerd zijn. Nieuwe systemen, nieuwe werkwijzen, kortom echt een dynamische omgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Ben jij de aanpakker die wij zoeken?

Jouw profiel
 • HBO werk- en denkniveau. Een opleiding op het gebied van verzuim zoals CROV is wenselijk of je bent bereid dat te gaan volgen;
 • Circa 1-3 jaar relevante werkervaring waaruit affiniteit met het verzuimvak blijkt;
 • Goede communicatieve en adviesvaardigheden, een goed observerend, inlevend en luisterend vermogen;
 • Een goed analytisch vermogen; je bent in staat de juiste verbanden te leggen en kunt goed schakelen tussen de belangen van belanghebbenden;
 • Je werkt nauwkeurig en kunt goed plannen en organiseren;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Bereid om ook af en toe naar onze locaties toe te gaan als de situatie daar om vraagt

Jouw werkzaamheden
 • Je adviseert leidinggevenden over te nemen stappen bij de begeleiding van een zieke medewerker zoals de in te zetten interventies en/of te voeren gesprekken;
 • Je informeert leidinggevenden over geldend beleid en wet- en regelgeving, toegespitst op dossiers van medewerkers;
 • Je ondersteunt en adviseert bij het opstellen van de benodigde UWV documenten;
 • Je onderhoudt contacten met externe partijen, zoals UWV, verzekeraars, Arbeidsdeskundige, bedrijfsarts en re-integratiebedrijven;
 • Je verzorgt rapportages, signaleert trends of knelpunten en je doet voorstellen ter verbetering van de processen en/of ter verlaging van het verzuim;
 • Je vervult een echte spin-in-het-web rol en ondersteunt bij de planning van afspraken met de bedrijfsarts, de verplichte stappen in de Wet verbetering Poortwachter en de benodigde correspondentie;
 • Je werkt samen met de HR-adviseur Duurzame inzetbaarheid in complexe dossiers of situaties.
 • Bijzonderheden
 • Functieomvang: 0,6-0,8 fte;
 • Startdatum: zo snel mogelijk;
 • Standplaats: nader overeen te komen.

Wat bieden wij

Bij ons verdien je een goed salaris, schaal 9 van de cao mbo, minimaal € 2.659,-- en maximaal € 3.979,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
 • 13de maand;
 • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;
 • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.
Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.
We werken nu veel vanuit huis en hebben kantoren in Houten en s-Hertogenbosch. In overleg bepalen we je standplaats.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button direct solliciteren.
We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform.
Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Voor algemene vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Coralie Gerstel, corporate recruiter, T: 06-18595467. Voor inhoudelijke vragen kun je per e-mail contact opnemen met Jet van de Water via j.van.de.water@yuverta.nl.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Werkweek
0,6 FTE

Eisen

Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
2

Over Yuverta Kantoor Houten

Adres
De Molen 94 , 3995AX Houten
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Hoi, welkom bij Yuverta!

Met ingang van schooljaar 2021-2022 heten al onze scholen Yuverta.
Het is een originele, dynamische en open naam. Met indirecte verwijzingen naar jij, jeugd, groen en toekomst. We zijn er ontzettend trots op!

Een nieuwe naam = meer dan een nieuw jasje. Onze nieuwe naam staat voor wie en wat we willen zijn: Thuis in de Toekomst. We bieden onze leerlingen, studenten en cursisten een vertrouwde basis. Van daaruit kunnen ze zich voorbereiden op de toekomst.

‘Thuis in de toekomst’ heeft ook een belofte in zich: op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit, bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis. Op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.