Vacature Office manager in Katwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Office manager 
Datum online
2022-01-10 10-01-2022
Sluitingsdatum
1-2-2022
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Ben jij een enthousiaste en gedreven collega en hou je van regelen en plannen? Ben jij een goede communicator en ga je geen uitdaging uit de weg? Voel jij je als een vis in het water in een dynamische werkomgeving?
Wij zoeken een doorgewinterde Office Manager die de directies ondersteunt in de ruimste zin van het woord. Je bent de verbinding tussen de directie en in- en externe relaties zoals collega’s, de Raad van Toezicht en de (personeels-) geledingen ((G)MR). Je hebt een prettige manier van communiceren met zowel de collega’s in de scholen als met de directie. Een goede bewustzijn van ambtelijke en bestuurlijke verhoudingen is belangrijk. Je gaat integer om met personele en bestuurlijk gevoelige onderwerpen om te gaan. Je kaart knelpunten direct aan bij de directeur-bestuurder. Een proactieve houding, nieuwsgierigheid en interesse in het werkveld zijn van belang. Je kan uitstekend plannen en organiseren en bent zeer klantgericht.
 
Zie jij jezelf dit doen? Solliciteer dan bij ons! 

Over ons
Jouw uitdaging
Als Office Manager ondersteun jij de directeur-bestuurder en de stafafdeling. Jouw organisatorisch talent komt goed van pas bij het organiseren van grotere evenementen zoals de jaarlijkse kerstmarkt in de school tot het plannen en organiseren van diverse vergaderingen. Je stelt de agenda’s op en maakt de notulen voor de vergaderingen van de Raad van Toezicht en het Directieberaad. Deze verwerk je adequaat in digitale systemen. Ook zorg je voor goede afstemming tussen de diverse geledingen zoals de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad, de Raad van Toezicht en het Directieberaad. Je behandelt en verwerkt (digitale) post en verricht je alle andere voorkomende werkzaamheden. Als visitekaartje van de organisatie zorg je voor uitstekende (telefonische) bereikbaarheid en servicegerichte afhandeling van zaken.
 
Jouw team
Je werkt nauw samen met de directeur-bestuurder en hebt veel interne en externe contacten. Collegialiteit en een open en heldere communicatie zijn daarom van belang voor deze functie. 
 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Jij bent
 
  • Je herkent jezelf in de competenties rechtschapen, aanpassingsvermogen, assertiviteit, stressbestendig, neemt actie en je bent zelfstandig;
  • Je hebt minimaal een mbo4-opleiding tot office Manager (of vergelijkbaar) afgerond;
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een collegiale houding en kan goed samenwerken en afstemmen;
  • Je bent flexibel en hebt geen 9-17 mentaliteit;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en schrift;
  • Je hebt een goede beheersing van het MS Officepakket.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal 7
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou

Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust. Verder zijn er ook nog:
  • salaris conform cao VO schaal 7 (max. € 3114,00 bij een fulltime betrekking)
  • eindejaarsuitkering van 8,33% 
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden
Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden. Het dienstverband is voor 24 uur per week, verdeeld over 4 dagen.

Over Stichting Andreas College

Adres
Louise de Colignylaan 2 , 2220AA Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Petra Bosman
Niveau
pro, vmbo, mavo, havo, vwo
Omschrijving
Onze school  
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. Op alle niveaus wordt tweetalig onderwijs (tto) aangeboden.  
De school telt 1500 leerlingen, heeft goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.
 
Vakcollege Rijnmond (vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg)     
Vakcollege Rijnmond biedt vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg aan ca. 650 leerlingen. Onder het motto “voor denkers en doeners” kunnen onze leerlingen zeer praktijkgericht onderwijs volgen en zich breed ontwikkelen. Dit alles in een veilige en prettige omgeving.  

Limes Praktijkonderwijs
Limes Praktijkonderwijs is een school waar ruim 210 jongeren zich onder het motto ‘Limes werkt!’; ontwikkelen tot zelfstandige jongvolwassene. Zelfredzaamheid en toeleiding naar arbeid zijn hierbij sleutelwoorden. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.   

Alle scholen zijn onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Reageer uiterlijk 1 februari a.s. op deze vacature.
De gesprekken staan gepland op 9 februari in de middag.
 
Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met A. Turner, directeur-bestuurder, bereikbaar op telefoonnummer 071-4013128.
 
Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Petra Bosman, HR assistent. Bereikbaar per e-mail p.bosman@andreascollege.nl
 
Stuur alstublieft jouw sollicitatie niet naar het persoonlijke e-mailadres van Petra Bosman.
Alleen online sollicitaties via Meesterbaan worden meegenomen in de procedure.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.