Vacature Facilitair Medewerker/Conciërge in Brielle

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Facilitair Medewerker/Conciërge 
Datum online
2022-01-08 08-01-2022
Sluitingsdatum
9-3-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 FTE
Omschrijving
Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op ons mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collegas verspreid over onze 53 locaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij.

Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met themas die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collegas en de regio.

Wil jij meewerken aan de toekomst van anderen, de wereld en jezelf?

Dan voel jij je thuis bij Yuverta én thuis in de toekomst!

Voor Yuverta vmbo Brielle zijn wij per 1 februari op zoek naar een Facilitair Medewerker/Conciërge voor 0,8 fte (32 uur/4 werkdagen).

Yuverta Brielle is een kleinschalige, groene vmbo school, met ongeveer 350 leerlingen in alle leerwegen. Op deze school is sfeer en goed leerling contact belangrijk. We vinden het belangrijk dat iedereen zich hier thuis en veilig voelt.

Jouw profiel
 • Je beschikt over de juiste pedagogische vaardigheden (must);
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het werken met jongeren, bij voorkeur in de regio Brielle;
 • Je bent trots op onze school en, als de situatie daar om vraagt, pak je zelf ook zaken om te zorgen voor een goede uitstraling van de school;
 • Goed samenwerken en graag willen helpen (dienstbaar zijn), maar ook vriendelijk nee kunnen zeggen.

Verder ben je communicatief sterk, want het kan voorkomen dat je de receptie waarneemt en daardoor ouders, leveranciers en leerlingen vriendelijk te woord staat aan de telefoon en balie. De afwisseling in zelfstandig verantwoordelijk zijn voor zaken, maar ook anderen verantwoordelijkheden kunnen geven, is iets wat je makkelijk af zal gaan. Net als het werken met diverse ICT-programmas. Storingen aan installaties en vernielingen, moeten gemeld worden in een computerprogramma en worden nagebeld. Tijdens de receptiewerkzaamheden doe je ook presentiebeheer in Magister. Verder:
 • Zorg je ervoor dat de school er spik en span uitziet. En het ook zelf even aanpakt indien nodig;
 • Heb je technische vaardigheden (2 rechterhanden hoeft niet, 2 linkerhanden is onwenselijk). Zelf repareren hoeft en mag meestal niet, maar verstand van de werking van apparaten is handig;
 • Ben je bij voorkeur in het bezit van een BHV-diploma.

Wat bieden wij

Bij ons verdien je een goed en marktconform salaris (schaal 5, maximaal € 2.729,00 bruto per maand op fulltime basis). Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
 • Een gunstige leasefietsregeling;
 • Reiskostenvergoeding conform de cao plus wat extra vanuit bedrijfseigen regelingen;
 • Een laptop van Yuverta;
 • Grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button direct solliciteren.

We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Neem contact op met Djaïr Lubsen, corporate recruiter, T: 06-51655394.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Werkweek
0,8 FTE

Eisen

Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
5

Over YYuverta vmbo Brielle

Naam school
Adres
Anna Hoevestraat 2 , 3232VC Brielle
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.