Vacature Projectleider Blauwe Hotspot in Dordrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Projectleider Blauwe Hotspot 
Datum online
2022-01-08 08-01-2022
Sluitingsdatum
9-3-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 FTE
Omschrijving
Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op ons mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collegas verspreid over onze 53 locaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij.

Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met themas die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collegas en de regio.

Wil jij meewerken aan de toekomst van anderen, de wereld en jezelf?

Dan voel jij je thuis bij Yuverta én thuis in de toekomst!

Voor onze locatie mbo Dordrecht zijn wij op zoek naar een Projectleider Blauwe Hotspot (0,8 FTE)

Onze afdeling De Blauwe Hotspot maakt onderdeel uit van Yuverta en werkt daarbij nauw samen met de regios en locaties in de Groen-Blauwe -Delta. Wij zijn dé community voor experts op het gebied van Water, Groen & Klimaat. Hier kunnen professionals, docenten, studenten en alumni elkaar vinden om kennis uit te wisselen over blauwgroene themas zoals: biodiversiteit, bodemdaling, waterkwaliteit, waterveiligheid en de klimaatbestendige stad. Met de opleiding Leefbare Stad en Klimaat wil Yuverta een nieuwe generatie studenten en cursisten opleiden die over de juiste vaardigheden beschikken om klimaatoplossingen te bedenken, én ook uit te voeren.

De Blauwe Hotspot fungeert als makelaar die partijen samenbrengt: Van vmbo-leerlingen en mbo-studenten tot medewerkers uit het bedrijfsleven en de overheid. Bijvoorbeeld in projecten waarbij studenten en ondernemers samenwerken aan regionale opgaven. Praktijkgerichte projecten bieden een kans om studenten in een authentieke context op te leiden en om de doorstroom vmbo-mbo-hbo-bedrijfsleven te verbeteren. Yuverta heeft een groot aanbod aan cursussen & trainingen voor beginners en professionals zodat we altijd maatwerk kunnen bieden voor een leven lang leren..

We zijn ook een gecertificeerd Europees Living Lab en partner van het European Network of Living Labs (ENoLL). Een Living Lab is een onderzoeksomgeving waar onderwijs, ondernemers, overheid en maatschappelijke organisaties gezamenlijk werken aan innovatieve oplossingen voor grote maatschappelijke opgaven, zoals klimaatadaptatie en biodiversiteit. Een Living Lab onderscheidt zich van andere onderzoeksinstellingen door onderzoek en innovatie uit te voeren in een realistische context, zoals een stad of een wijk.

De functie

Als Projectleider van de Blauwe Hotspot ben je, samen met andere collegas, bekwaam op het gebied van water en groen-ontwikkelingen. Werelden komen bij ons samen zowel binnen ons onderwijs als binnen de regio en (inter)nationaal. Jij als Projectleider werkt aan een hybride leeromgeving waarbij je van toegevoegde waarde kunt zijn voor de student en de wereld om ons heen. Je zet je projectleidersvaardigheden in om tussen al deze partners te kunnen schakelen en te verbinden waarbij jij overzicht behoudt.

Jouw profiel

Een projectleider beschikt over de volgende vaardigheden:
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels (is een must)
 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, met expertise op water en groen.
 • Voldoende ervaring met het aansturen, volgen en verantwoorden van projecten.
 • Ervaring met projectbeheersing: bewaken GROTIK-aspecten (Geld, Risico's, Organisatie, Tijd, Informatie, Kwaliteit).
 • Ervaring met begeleiden van projectteams (uitzetten heldere opdrachten, anticiperen op behoeften, oplossen vraagstukken).
 • Zicht en grip houden op het project; zet hier actief acties voor uit.
 • Anderen aan durven spreken op deadlines en deliverables, vanuit juiste rol en op gepaste manier. Daar hoort ook bij: tijdig durven escaleren, indien nodig.
 • Anticiperen op risico's; alert blijven op kansen en uitdagingen.
 • Je bent stressbestendig, flexibel en resultaatgericht; jij wordt niet zenuwachtig van een deadline of actielijst.
 • Je bent communicatief vaardig en weet vlot en zakelijk contacten te leggen.
 • Je bent in staat meerdere projecten tegelijkertijd te managen.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs en auto.

Je werkzaamheden

Je werkzaamheden zijn onder meer:
 • Internationaal verbindingen leggen en uitvoer geven aan projecten en het (evt.) inzetten van studenten bij het uitwerken van een water/groen vraagstuk met een internationaal karakter.
 • Aansturen, volgen en bijsturen van projecten Water-Groen in de regio
 • Bewaken overzicht en voortgang binnen het project en samenhang en afhankelijkheden duiden tussen het project en andere processen binnen de organisatie
 • Implementeren van projectaspecten in de regio en aansturen van deelprojectleiders, projectcoaches en studenten
 • Inrichten van ontwikkelgerichte activiteiten binnen projecten
 • Voeren van een juiste en volledige projectadministratie, rapporteren en verantwoording

Wat bieden wij

Bij ons verdien je een goed en marktconform salaris op LC-functie (max € 5.018,00 euro bruto per maand op fulltime basis).

Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button direct solliciteren.

We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform. Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Neem contact op met Djaïr Lubsen, Corporate Recruiter, T: 06-51655394

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Werkweek
0,8 FTE

Eisen

Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
5

Over Yuverta mbo Dordrecht

Naam school
Adres
Groenezoom 400 , 3315LA Dordrecht Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.