Vacature Docent Dierhouderij in Boskoop

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Dierhouderij 
Datum online
2022-01-08 08-01-2022
Sluitingsdatum
9-3-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7 - 0,8 FTE
Omschrijving
Wellantcollege, Helicon Opleidingen en CITAVERDE College zijn vanaf augustus 2021 samen verder gegaan onder de naam Yuverta. Door onze krachten te bundelen, blijven we kleinschalig en persoonlijke onderwijs in de regio aanbieden.

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op onze mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collegas verspreid over onze 53 locaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij.

Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met themas die er toedoen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collegas en de regio.

Wil jij meewerken aan de toekomst van anderen, de wereld en jezelf?

Dan voel jij je thuis bij Yuverta én thuis in de toekomst!

Voor onze locatie Yuverta chr. vmbo Boskoop zijn we per 1 januari 2022 op zoek naar een docent Dierhouderij voor 0,7 0,8 fte.

Klassikaal lesgeven met een krijtje en een bord, is dat niks voor jou? Dan zit je bij ons goed, want digitalisering is het nieuwe onderwijs. Wij zoeken een docent wiskunde/nask die het juist leuk vindt om leerlingen coachend te (bege)leiden. Yuverta chr. vmbo Boskoop is een kleine, maar groeiende vmbo school, met groene vakken en bieden de leerlingen les op maat. Dit schooljaar hebben we ruim 453 leerlingen. Ons schoolgebouw is 7 jaar oud en staat in Boskoop. Leerlingen komen uit het dorp zelf of uit omringende plaatsen. De sfeer op school is goed. Dat vinden wij als docenten, maar ook onze leerlingen beamen dat.

Wie we zijn?
We zijn met 39 docenten en vormen een vrij jong en bruisend team. We geven leerlingen les op maat, dat wil zeggen dat leerlingen een vak op een hoger niveau kan volgen maar uiteraard ook andersom wanneer het een stapje te veel is. We zijn erg enthousiast over het maatwerktraject wat wij bieden, omdat we merken dat leerlingen daardoor lekkerder in hun vel zijn gaan zitten. Het vraagt wel om een andere manier van lesgeven. Eigenlijk zijn we soms meer coach dan docent. We hebben redelijk wat mentoruren en werken als team heel intensief samen. Ook hebben we vaak contact met de ouders, denk aan een startgesprek en minimaal twee portfoliogesprekken per jaar. Onze vmbo-locatie is, zoals eerder al gezegd, kleinschalig, maar heeft wel een grote organisatie achter zich staan. Wij zijn namelijk onderdeel van Yuverta, de grootste Europese vmbo- en mbo-opleider in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier.

Jouw profiel
Wij zoeken een kwalitatief goede docent, die:

Beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor Dier of studerend is hiervoor. Ben je studerend en zoek je een meewerk- of LIO-stage? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en resultaatgericht is
Coachend (bege)leiding kan geven aan groepen leerlingen
Pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent is
Samenwerkt met collegas in een resultaatverantwoordelijk team
Enkele jaren relevante ervaring heeft in het vmbo
Beschikt over organisatorische vaardigheden
Externe netwerken kan opbouwen en onderhouden
Ontwikkelingsgericht is en reflecterend vermogen bezit
Ervaring/Affiniteit heeft met examenklassen vmbo

Werkzaamheden
Je werkzaamheden zijn onder meer:

Het creëren van een uitdagende leeromgeving
Het hanteren van een activerende didactiek
Persoonlijke aandacht geven aan leerlingen
Leerlingen stimuleren tot gewenst gedrag
Bijdragen aan schoolevenementen en andere activiteiten

Wat bieden wij
Bij ons verdien je een goed salaris, schaal LB (€4.429,00 bruto per maand op fulltime basis).

Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

13de maand grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen
Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Yuverta? Kijk dan onder Arbeidsvoorwaarden.

Lijkt het je wat?
Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button direct solliciteren.

We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten
Neem contact op met Djaïr Lubsen, corporate recruiter, T: 06-51655394.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Werkweek
0,7 - 0,8 FTE

Eisen

Opleiding
2e graads
Minimaal aantal jaren werkervaring
5

Over Yuverta chr. vmbo Boskoop

Adres
Zijde 105 , 2771EV Boskoop
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.