Vacature Adjunct-directeur vwo MLC2022005 in Cuijk, Grave en Mill

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Adjunct-directeur vwo MLC2022005 
Datum online
2022-01-06 06-01-2022
Sluitingsdatum
28-1-2022
Met ingang van
2022-01-06
FTE
1,0
Omschrijving
Het Merletcollege is een streekschool voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave, Velp en Mill. Samenwerken aan de toekomst van jongeren, daar staan wij voor. Kernwaarden die leidend zijn, zoals ook verwoord in ons actuele schoolplan: plezier, participeren, persoonlijk. Wij zetten in op een breed onderwijsaanbod, waarin voor onze 2000 leerlingen veel te kiezen valt.
Met goed onderwijs in al onze afdelingen streven wij ernaar om leerlingen optimale kansen te bieden voor een bij hen passende startpositie in het vervolgonderwijs. Onze 242 medewerkers stimuleren hen bovendien in hun positief-kritische attitude en inspireren hen in het vinden van hun eigen weg in de maatschappij. We zijn ervan overtuigd dat we het samen moeten doen; met leerlingen, met ouders en met partners uit de regio.
Iedere locatie van het Merletcollege geeft vmbo-leerlingen de keuze uit alle leerwegen. In Velp biedt de school onderwijs aan 125 anderstaligen leerlingen (EOA). De locatie in Grave (559 leerlingen) biedt ook alle leerjaren van de havo en onderwijs in de eerste drie leerjaren van het vwo. De locatie in Mill (433 leerlingen) heeft naast haar vmbo een onderwijsaanbod in havo onderbouw. De onderbouwleerlingen havo uit Mill en vwo leerlingen uit Grave kunnen hun schoolloopbaan vervolgen in Cuijk (940 leerlingen) waar op alle niveaus examen kan worden gedaan. De locatie in Cuijk heeft bovendien een tweetalige vwo-afdeling, een gymnasium en een Technasium.

ADJUNCT-DIRECTEUR VWO
(0,8 – 1,0 fte)

Het Merletcollege zoekt voor haar locatie in Cuijk een adjunct-directeur vwo. Een onderwijskundige leider, ondernemend, verbindend. Een leider die stevig in zijn of haar schoenen staat en die met ons bouwt aan de toekomst van jongeren in het land van Cuijk.

Het Merletcollege laat zich in deze procedure begeleiden door Pesant werving & selectie. Het profiel van de functie en de procedurebeschrijving tref je op de website van Pesant via deze link: https://www.pesant.nl/vacatures/adjunct-directeur-vwo-merletcollege-cuijk/ . Ook is hier de ‘knop’ om direct te solliciteren.
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Evelien Ketelaar, telefonisch: 06 52686116 of per mail: eketelaar@pesant.nl .

Wil je solliciteren, richt je brief dan aan Iedje Heere, rector van het Merletcollege. Stuur je motivatie samen met je cv per email aan secretariaat@pesant.nl.

Sluitingsdatum voor deze vacature is 28 januari 2022.

Over Merletcollege

Naam school
Adres
Locaties in , 5431RX Cuijk, Grave en Mill
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Merletcollege
Bijzonderheden
Het Merletcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.